JAF LA O BANCĂ / Cu ce sumă a fugit hoțul

399
1
JAF LA O BANCĂ / Cu ce sumă a fugit hoțul - politia31409812543-1419343661.jpg
Un bărbat mascat a jefuit, azi, sediul unei bănci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reușind să fugă cu aproximativ 5.000 de lei, după ce a amenințat-o pe casieră cu un obiect care părea a fi o armă de foc, potrivit unor surse din Poliție.

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc în jurul orei 14.00, când un bărbat care avea fața acoperită cu un fular și glugă pe cap a intrat în sediul sucursalei BRD de pe strada Șerban Vodă, din Sectorul 4, într-un moment în care unitatea bancară nu se aflau decât casiera și un alt angajat.

Agresorul a amenințat-o pe femeie cu un obiect care părea a fi o armă de foc, iar aceasta i-a dat aproximativ 5.000 de lei.

Polițiștii i-au audiat pe cei doi angajați ai băncii și încearcă să-l identifice și să-l prindă pe suspect, acesta fiind căutat inclusiv cu un câine de urmă, potrivit mediafax.ro.

Comentează știrea

eva
26 decembrie 2014
munca la domiciliu

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6272 secunde