Jaf în centrul Constanței. A atacat o angajată și a fugit cu 12.000 lei

1013
1

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au intrat în alertă, ieri după-amiază, după ce un apel la 112 anunța că pe bulevardul Tomis a avut loc un jaf. Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii Secției 3 s-au deplasat în scurt timp la sala de jocuri care a fost prădată de hoți și au demarat o anchetă. Verificările au scos la iveală că un individ a intrat în incinta sălii de jocuri și i-a spus angajatei că are treabă cu managerul.

Individul nu s-a sfiit de camerele de supraveghere din interior și a așteptat până când tânăra a rămas singură. Și-a pus cap la cap planul și l-a dus la bun sfârșit.

"Unde stă angajata este un sertar unde se află banii. Acela se încuie cu o cheie pe care o are angajata. De fiecare dată când merge pe sală pentru a duce banii unui client sau când pleacă la toaletă îl închide. Asta s-a întâmplat și mai devreme. El i-a motivat că mă cunoaște și că trebuie să închirieze un spațiu de la mine. Când nu a mai rămas nimeni în interior i-a dat cu spray paralizant. I-a luat cheile din buzunarul de la spate, a deschis sertarul, a luat banii și a fugit", a declarat managerul unității, Cristian Cerneschi.

Sertar cu 12.000 de lei

Imediat, angajata a apăsat butonul de panică și în aproximativ un minut agenții de la firma de pază și protecție ZIP Escort, care monitorizează unitatea, au ajuns la locul indicat. Agenții au anunțat poliția care a pornit o amplă investigație. După ce și-a mai revenit din șoc, angajata le-a povestit anchetatorilor cum s-au petrecut lucrurile și s-a stabilit că individul a fugit cu suma de 12.000 de lei.

Potrivit managerului, în interiorul unității sunt 14 camere de supraveghere, iar în afara unității sunt alte două.

Oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere și spun că individul nu era mascat și că prinderea lui este doar o chestiune de timp. În momentul în care a ieșit din sala de jocuri acesta a fugit pe jos.

Anchetatorii nu exclud ca suspectul să fi parcat undeva în apropiere și să fi demarat în trombă.

Oamenii legii urmează să îi audieze pe cei care se aflau în zonă și, de asemenea, să intre în posesia imaginilor surprinse de alte camere de supraveghere din zona pentru a reconstitui traseul suspectului. 

Comentează știrea

No Name
12 noiembrie 2015
Politie , ampla investgatie , oamenii legii .....

Oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere și spun că individul nu era mascat și că prinderea lui este doar o chestiune de timp. Te p-isi pe tine ras !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Jaf de peste 4.000 de lei
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Pensionar jefuit de doi minori!
Duminică, 23 August 2015
Stire din Fun : VIDEO. Un jaf de tot râsul!
Pagina a fost generata in 0.5659 secunde