Jaf de peste 4.000 de lei

267
Jaf de peste 4.000 de lei - jaf-1441043163.jpg
Polițiștii constănțeni au dat de urma a doi indivizi care, la jumătatea lunii august, au dat atacul la o locuință de pe raza municipiului Constanța.

Potrivit anchetatorilor, jaful a avut loc pe 16 august, în intervalul orar 12.00 - 17.45. Costică Rusu și un minor au forțat ușa imobilului și au răscolit în căutarea de valori. În timp ce minorul a fost deja arestat în altă cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au cerut instanței și arestarea preventivă a lui Costică Rusu, ambii fiind acuzați de comiterea infracțiunii de furt calificat.

"Inculpații au furat din interior un televizor marca Samsung, o tabletă marca Samsung, bijuterii din argint în greutate de aproximativ 10 grame, un DVD portabil și un aparat de tuns, toate în valoare de aproximativ 4.300 de lei. Procurorii au cerut instanței arestarea preventivă", a declarat procurorul Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În urma ședinței de judecată, magistrații au admis propunerea formulată și au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Eveniment : Case prădate de un adolescent
Duminică, 23 August 2015
Stire din Fun : VIDEO. Un jaf de tot râsul!
Pagina a fost generata in 1.2832 secunde