Jaf de 100.000 de lei în două minute, în centrul Constanței

1653
3

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni încearcă să dea de urma unor indivizi care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au dat atacul la un magazin din centrul Constanței. 


În jurul orei 04.00, oamenii legii au fost sesizați că o parfumerie din zona magazinului Tomis a fost călcată de hoți.


Potrivit unor surse, mai mulții indivizi au forțat ușa de la intrarea magazinului și au furat din interior tot ce le-a picat în mână. În cele două minute pe care le-au petrecut în interior, suspecții au umplut zece saci cu tot felul de cosmetice și parfumuri. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum patru bărbați, cu cagule și mănuși iau de pe raft și îndeasă în saci bunurile. La un moment dat, aceștia se duc până la ușa maga-zinului și se întorc cu alți saci goi. Deși alarma s-a declanșat, suspecții nu s-au speriat. Ei au golit rafturile în două minute, iar apoi s-au făcut nevăzuți. 


La scurt timp, la fața locului, au ajuns și agenții firmei de pază cu care proprietara are contract. Aceștia au sunat la 112 și au alertat Secția 3 Poliție. 


"Am fost sunată la ora 03.48 de firma de pază cu care avem contract. M-au anunțat că a avut loc o spargere. Când am ajuns magazinul era gol, reușiseră să ia aproape toată marfa. Ei au ajuns prea târziu la fața locului. Avem sistem de alarmă, care s-a declanșat în momentul în care hoții au intrat. Au furat multe parfumuri, de cosmetice nu prea s-au atins. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în magazin. Totul a durat doar două minute. Luau produsele de pe rafturi, se duceau până la ușă și apoi se întorceau. Bunurile au fost puse în niște saci. Au umplut vreo zece saci mari, de tomberon. Din acest motiv eu sunt convinsă că au avut o mașină, o dubă sau ceva de genul acesta în care au încărcat marfa. Strada era foarte bine luminată, dar taximetriștii care se aflau în stația din apropiere au declarat că nu au văzut nimic. Eu cred că cei care au observat ceva se tem să vorbească", a declarat Serian Osman, proprietara magazinului. 


Oamenii legii au ajuns imediat în zonă și au demarat cercetările. La parfumerie au ajuns și criminaliștii și au ridicat mai multe probe care i-ar putea ajuta în prinderea infractorilor. Păgubita a estimate prejudiciul la 100.000 de lei. 


Comentează știrea

Adi
12 ianuarie 2016

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

marin
12 ianuarie 2016
nimic

articolul e fara comentarii,sa ne ducem in ue; speram ca la jurnalism sa se studieze si disciplina peisagist- floricultor.

Vasile
12 ianuarie 2016
Sesiune

De acord cu Marin, la jurnalism sa se introduca si laborator practic: vidanj oral bloc 10 etaje.

Răspuns la: nimic
Adăugat de : marin, 12 ianuarie 2016
articolul e fara comentarii,sa ne ducem in ue; speram ca la jurnalism sa se studieze si disciplina peisagist- floricultor.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Acțiuni pentru prinderea infractorilor
Duminică, 13 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Casă din Constanța, spartă de hoți
Pagina a fost generata in 1.013 secunde