Cunoscut din scandalurile cu interlopii

Iulian Ursoi a sărit să-și apere vărul din Adamclisi

4068
1
Polițiștii din localitatea Adamclisi au intervenit, ieri, pentru aplanarea unui conflict, după ce un localnic și-a chemat în ajutor vărul din Constanța pentru a-și regla conturile cu un vecin.
În cursul zilei de ieri, Gheorghe Ursoi, de 53 de ani, din Adamclisi, a hotărât să pună furadan pe bucata de pământ pe care o deține la marginea comunei. În acest timp, vecinul său, Marin Floca, de 41 de ani, i-a atras atenția că nu este bine ceea ce face pentru că s-ar putea ca animalele sale să treacă pe acolo și să moară otrăvite.
Cei doi s-au luat la ceartă și, în cele din urmă, Gheorghe Ursoi a telefonat vărului său din Constanța, Iulian Ursoi, cunoscut din scandalurile cu interlopii, pe care l-a chemat în ajutor.
La scurt timp, acesta și-a făcut prezența în comună fiind însoțit și de alte persoane. El s-a oprit la locuința lui Floca pe care l-a chemat afară. Potrivit anchetatorilor, ca să-l intimideze pe bărbat, Ursoi a scos o sabie din portbagajul mașinii, pe care a înfipt-o în poarta casei lui Marin Floca.
La rândul său, acesta a chemat polițiștii, care au venit la fața locului. Atât Floca, cât și Ursoi, au fost duși la Poliție pentru a da declarații.
Oamenii legii susțin că în momentul în care au ajuns în fața sediului instituției, de supărare, Iulian Ursoi a lovit cu pumnul geamul mașinii lui Floca Marin, care s-a spart.
La închiderea ediției, polițiștii audiau mai mulți martori, urmând ca, la final, să ia măsuri împotriva celor vinovați.

Comentează știrea

Floca
2 octombrie 2012
Nu s-a luat nici o masura

Ursoi face legea.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9123 secunde