IUBIREA COSTĂ! Tânără bătută și jefuită cu 150 000 euro, de iubitul cu 11 ani mai tânăr

1726
IUBIREA COSTĂ! Tânără bătută și jefuită cu 150 000 euro, de iubitul cu 11 ani mai tânăr - 61655719-1487922517.jpg
O tânără din Argeș a rămas fără bunuri care valorau circa 150.000 de euro, după ce iubitul și fosta lui soție au jefuit-o. Când a mers să le recupereze, femeia a fost bătută și amenințată cu moartea.

Tânărul de 26 de ani și femeia, cu 11 ani mai mare, s-au cunoscut în urmă cu un an. Deși nu locuiau împreună, individul a reușit să o convingă să-i dea o cheie de la apartamentul ei. Într-o noapte, când femeia nu era acasă, a mers cu fosta lui soție și au furat bijuterii și genți de firmă în valoare de 150.000 de euro, potrivit România TV.

"Cu câteva zile înainte să se întâmple acest necaz, sora mea mi-a povestit că iubitul ei i-a cerut niște bani și i-a zis că nu îi are deocamdată. De asta a recurs la gestul ăsta. A furat bunuri în valoare de circa 15.000 de euro", a declarat fratele victimei.

Individul a sunat-o apoi pe iubita jefuită și i-a spus că a plecat la plimbare cu mașina ei de 100.000 de euro, dar a fost urmărit de poliție și a fost nevoit să abandoneze autoturismul într-o pădure. I-a cerut să se întâlnească acolo pentru a recupera mașina. Când a ajuns, femeia jefuită a mai avut o surpriză. "S-a dus într-o pădure și soția lui era în spate. A început să o lovească, să o amenințe. A zis că-i aruncă cu acid pe față", a mai spus fratele victimei.

Când a reușit să scape, femeia s-a dus direct la poliție."Polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani bănuit de săvârșirea de furt și conducerea unui auto fără permis de conducere. Polițiștii au recuperat bunuri în valoare de peste 150.000 de euro", a declarat un polițist.

Femeia și-a recuperat toate bunurile furate. Recent, ea se întorsese din Emiratele Arabe Unite, unde ar fi avut o relație cu un bărbat foarte înstărit, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5337 secunde