ISU nu iartă nimic. Controale peste controale la baruri

282
ISU nu iartă nimic. Controale peste controale la baruri - isu-1448302801.jpg

Articole de la același autor

Incendiul de la clubul Colectiv a pus pe jar autoritățile din întreaga țară și de aproape o lună pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență împreună cu polițiștii și jandarmii au luat la puricat toate cluburile și barurile. În ultima săptămâna, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" au verificat 21 de locații de pe raza județului Constanța. 


Așa cum era de așteptat, militarii au descoperit numeroase deficiențe în urma controalelor, nu mai puțin de 105. Valoarea amenzilor se ridică la 345.000 de lei.


"Cele mai frecvente deficiențe constatate în timpul acțiunilor de control sunt: lipsa autorizației de securitate la incendiu; deficiențe privind organizarea activității de apărare împotriva incendiilor; deficiențe privind existența și funcționalitatea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor și din punct de vedere al prevenirii situațiilor de urgență, având caracter tehnic", au declarat reprezentanții ISU "Dobrogea". 


Militarii spun că verificările vor continua la unitățile din municipiul Constanța și din județ. O parte din baruri și cluburi au tras deja obloanele. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5969 secunde