Isprăvi cu rable "bulgărești". Șofer fără permis a fugit cu tot cu victimă

234
Isprăvi cu rable
Accident cu cântec, ieri dimineață, la Constanța. Un șofer fără permis și un mopedist băut au fost implicați într-un accident rutier, petrecut în zona Nazarcea. Coliziunea s-a petrecut în jurul orei 09.00. Ionuț Ivana se afla la volanul unui autoturism marca BMW înmatriculat în Bulgaria. Acesta a ieșit din parcarea popasului Nazarcea, fără să se asigure, și a fost lovit în plin de un mopedist care circula regulamentar. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Șoferul nu a schițat niciun gest să oprească mașina și și-a văzut de drum, deși mopedistul era întins pe asfalt. Oamenii din zonă care au auzit impactul au sunat la 112.

Conducătorul auto, probabil s-a gândit mai bine și, s-a întors la locul faptei. A luat victima și a dus-o la el acasă. La locul accidentului au ajuns în scurt timp agenții Serviciului Poliției Rutiere care nu au găsit nici victima, nici autorul. Oamenii legii au demarat cercetările și imediat au dat de urma șoferului. Polițiștii s-au prezentat la domiciliul acestuia și au aflat și de ce acesta a fugit. Ionuț Ivana nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii i-au testat pe cei doi implicați în coliziune cu aparatul Drager și au stabilit că mopedistul avea o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool în aerul expirat.

Șoferul de ocazie a fost escortat la sediul Serviciului Poliției Rutiere Constanța pentru audieri, iar victima a fost dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Ionuț Ivana s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere fără permis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.248 secunde