Ionuț Alexandru Miu va fi condus, astăzi, pe ultimul drum

1555
4
Ionuț Alexandru Miu va fi condus, astăzi, pe ultimul drum - miupozenoi1-1353056150.jpg
Astăzi, Ionuț Alexandru Miu, de 25 de ani, băiatul care a murit în accidentul teribil care a avut loc, marți seară, la Poarta 6 va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni, cunoscuți.

Cortegiul funerar va pleca de la Casa Mortuară a Cimitirului Municipal la ora 11, iar la ora 13 va avea loc slujba religioasă la Biserica "Sfântul Cuvios Gherman", din cartierul Poarta 6.

Comentează știrea

Catalina
16 noiembrie 2012
Dumnezeu SA te ierte!

As dori din suflet sa'l lăsați sa se odihneasca in pace! Dumnezeu sa aibă grija de sufletul tau, ai fost un băiat deosebit, bun! Mereu vei rămâne in suflete noastre! Te-am iubit si te vom iubi mereu scumpul nostru " Meta" :(((

CLAUDIA
16 noiembrie 2012
CONDOLEANZE ALEXANDRU MIU

sincere condoleanze familiei si prietenei lui ALEXANDRU MIU. eu traiesc in ITALIA dar sunt din CONSTANTA mai exact KM 4-5 , si am vazut pe facebook drama lui "META". nu-l cunosc personal dar pot sa spun ca m-a tulburat foarte tare aceasta stire. i-mi pare nespus de rau ca un baiat atat de tanar si frumos sa plece dintre noi. cu lacrimi in ochi spun DUMNEZEU SA-L ODIHNESCA IN PACE, iar familiei, prietenei si prietenilor lui le urez sa gaseasca forza necesara de a trece peste acest necaz. chiar daca este extrem de greu. chiar daca nu va cunosc sa stiti ca va sunt alaturi cu suletul si gandul.

S.Paul (masea)
16 noiembrie 2012
R.I.P brother

Condoleante familiei indoleate!!! Mi-as fi dorit ca META sa nu faca asta. Imi pare nespus de rau. Mai avea o gramada de trait. Orice problema cu putin calm si ajutor o rezolva, mereu a facut asta. Un moment de liniste va rog!!! Lasati-l sa se odihneasca cum nu a putut sa o faca in viata!

Miu Roxana
2 decembrie 2012
minciuni!!!!!!!!

Fratele meu nu s-a sinucis! toate ce s-au spus sunt numai minciuni!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3356 secunde