Ionel Trușan, șeful Gărzii de Coastă, a ieșit la pensie. "Mi-a plăcut teribil această meserie"

656
2
Ionel Trușan, șeful Gărzii  de Coastă, a ieșit la pensie.
Comisarul șef Ionel Trușan, directorul Gărzii de Coastă a ieșit la pensie, la începutul acestei luni, la vârsta de aproape 54 de ani, pe care-i va împlini într-o săptămână. Anterior acestei funcții, el a fost prim-adjunct în cadrul instituției începând din anul 2004.

În perioada 2002-2004, Ionel Trușan a activat la șefia sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă. Comisarul șef este căsătorit și are un copil. În anul 1989 a absolvit Școala militară de ofițeri activi a MAI, arma Pașapoarte, iar în anul 1993 a terminat Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". Timp de 10 de ani a urmat toate treptele profesionale lucrător, șef de tură, adjunct șef de punct, șef de punct și șef de sector la Negru Vodă.

"Deocamdată vreau să mă bucur de timpul liber, pe care nu l-am avut niciodată. Programul nostru începea dimineața și se termina seara. Mi-a plăcut terbil de mult această meserie și dacă aș fi să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Las în locul meu oameni capabili, cu care am muncit ani de zile și care au principii foarte solide. Garda de Coastă este pe mâini bune și chiar cred acest lucru", a declarat, pentru "Cuget Liber", comisarul șef Ionel Trușan.

Șefia Gărzii de Coastă a fost preluată prin interimat de către Laurențiu-Cristian Cicu, fost adjunct al directorului Ionel Trușan. În perioada 2009-2016, acesta a fost șef Grup Nave Constanța, iar între anii 2005-2009 a fost șef Punct al Poliției de Frontieră Negru Vodă. 

Comentează știrea

militian
7 septembrie 2017
dosare de contrabanda

Ce de competenti au trecut pe la Negru Voda, mai ales in perioada 2001-2009, cea in care se facea contrabanda la greu...fara nume si numar. Asa se intelege unde s-au blocat dosarele de contrabanda din port, ca de, "pretenii" vechi nu te lasa la greu (adica fostii colegi).

boboc
8 septembrie 2017
hot

Cum dracu sa nu-i placa sa fie șef canda acut ani de zile contrabandă cu fructe si legume din Turcia si nimeni nu l-a atins. Asta numai daca esti cu si langa securiștii vechi. Cate case ai bețivanule ca ti-au cazut si dintii cat ai ros. Nu te-ai saturat cat ai furat impreuna cu gașca din pctf (melu, cicu, rosu,turturica, toba, etc)!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4445 secunde