Ioan Neculaie a scăpat de arest! Magistrații l-au pus sub control judicar

139
1
Ioan Neculaie a scăpat de arest! Magistrații l-au pus sub control judicar - ioanneculaie-1454141108.jpg

Articole recomandate

Magistrații Tribunalului Brașov au respins în noaptea trecută propunerea de arestare a lui Ioan Neculaie și au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de o fraudă de 5 miloane de euro.


Tribunalul a decis instituirea măsurii de control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, potrivit Digi24. Nici avocații apărării și nici Parchetul nu au contestat această măsură, având în vedere că procurorul de instanță nu a fost prezent în sală, la pronunțare, în jurul orei 4:00 în această dimineață, scrie Realitatea.net.

Omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie a fost reținut, joi seară, de procurorii Parchetului Tribunalului Brașov, după ce a fost audiat timp de aproape zece ore în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani în care au avut loc percheziții la clubul FC Brașov și la locuința lui Neculaie.

Ioan Neculaie este patronul și finanțatorul clubului FC Brașov din 1999. Clubul a intrat în insolvență din 4 martie 2015 și în prezent se judecă planul de reorganizare a societății.

Accidentul de muncă s-a petrecut în 6 martie 2008, când Florin Dițoiu, angajat al societății Prescon SA, în postul de mecanic, a murit după ce o parte a unui coș de fum care trebuia dezmembrat și dat la fier vechi s-a prăbușit peste el. În timp ce coșul de fum era secționat de un sudor, o bucată din structură s-a prăbușit peste muncitor și l-a strivit. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au constatat, în urma verificărilor, că societatea nu avea nicio autorizație pentru dezafectarea coșului de fum respectiv și nici nu erau îndeplinite măsurile legale privind protecția și siguranța muncitorilor săi.

Și în aprilie 2011, Ioan Neculaie a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de tulburare de posesie în forma participației improprii, într-un caz legat de încălcarea proprietății omului de afaceri Ioan Olaru pe un teren din Poiana Brașov.



Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5362 secunde