Întâlnire între miniștrii Apărării din România și Bulgaria, la București

196
2
Întâlnire între miniștrii Apărării din România și Bulgaria, la București - intalnire-1458586379.jpg
Miniștrii român și bulgar ai Apărării, Mihnea Motoc și Nikolai Nankov Nencev au avut o întâlnire ieri, la sediul MApN. Agenda discuțiilor a inclus aspecte legate de intensificarea cooperării bilaterale în domeniul apărării, evoluțiile recente din contextul regional de securitate și coordonarea pozițiilor în pregătirea viitorului Summit NATO de la Varșovia din iulie 2016. 


Cei doi demnitari au evaluat modalitățile de consolidare a cooperării regionale, menite să conducă la contracararea eficientă a riscurilor și amenințărilor cu care se confruntă cele două state aliate în regiunea Mării Negre. În perspectiva Summit-ului NATO de la Varșovia, s-a evidențiat interesul comun pentru adaptarea pe termen lung a Alianței, cu o atenție adecvată acordată regiunii Mării Negre și unei posturi de descurajare și apărare eficiente, pentru contra-cararea amenințărilor la adresa securității aliaților, indiferent de sursa de provenință a acestora. În context, au fost discutate posibile inițiative pentru conso-lidarea prezenței înaintate aliate pe flancul estic, în acord cu deciziile recente adoptate de către reuniunea miniștrilor aliați ai Apărării de la Bruxelles.


Comentează știrea

adevar
22 martie 2016
adevar

Cine ne apara de trafic de femei in Romania?De exemplu daca vrea cineva sa depuna plangeri de viol sau furt la politia romana politisti romani nu dau voie.

adevar
22 martie 2016
adevar

Intre republicile respective exista trafic de femei,care este crima si institutia care trebuie sa se ocupe nu face nimic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5584 secunde