Înjunghiat de ospătar din cauza notei de plată

895
1
Înjunghiat de ospătar din cauza notei de plată - injunghiatnotadeplata-1408284881.jpg

Articole de la același autor

Nu este sfârșit de săptămână în care spiritele să nu se încingă pe litoral, pe fondul consumului de alcool. Și în week-end-ul care a trecut un bărbat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost înjunghiat. Agresorul a fost ospă-tarul de la terase unde victima a petrecut alături de amici, iar mărul discordiei a fost … nota de plată. 


Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, victima, un bărbat de 26 de ani din Ovidiu a fost clientul unei terase din zona piațetei Cazinoului din stațiunea Mamaia. La sfârșit, însă, acesta a considerat că nota de plată i-a fost umflată, motiv pentru care între client și ospătar a izbucnit o dispută, iar la un moment dat ospătarul l-a înjunghiat pe adversarul său. Din spusele martorilor, ospătarul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. 


Suspectul, identificat ca fiind Irfan Aliasan, de 22 de ani, din Mangalia, a fost prezentat magistraților Tribunalului Constanța, care au dispus arestarea lui preventivă sub acuzația de tentativă de omor.


Comentează știrea

Cta
18 august 2014
Mm

Cum am mai spus, acesti turci tigani trebuie ELIMINATI, pacat ca a murit Hitler

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 August 2014
Stire din Eveniment : Turist înecat în mare, la Mamaia
Marţi, 12 August 2014
Stire din Eveniment : Vara scandalurilor!
Pagina a fost generata in 1.1276 secunde