Informații CUTREMURĂTOARE în cazul incendiului de la "BEIRUT"

2530
3

Articole de la același autor

Oamenii legii continuă cercetările în dosarul incendiului de la restaurantul Beirut, care a curmat viața a trei tinere. În timp ce patronul declară că are toate avizele în regulă, reprezentanții instituțiilor publice susțin că localul avea diverse nereguli. În plus, tinerele nu aveau contracte de muncă, astfel că patronul a fost amendat. 


La aproximativ o săptămână de la izbucnirea incendiului în urma căruia trei tinere și-au pierdut viața, iar o alta a fost rănită grav, cauza tragicului incident încă nu a fost stabilită. Ieri, mai multe echipe ale pompierilor constănțeni, împreună cu polițiști, criminaliști, procurori ai Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, reprezentanți ai Congaz, ai INSEMEX (Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă) Petroșani, dar și patronul restaurantului Beirut au fost prezenți la fața locului. Oamenii legii din Capitală au luat cercetarea la fața locului de la zero. 


Sancțiuni dure 
După ce au stat în clădire câteva ore, având în permanență măști de gaz pe față, reprezentanții Congaz au spus că, din punctul lor de vedere, restaurantul Beirut avea toate autorizațiile și avizele la zi pe 2013 și nu au fost con-statate nereguli. Specialiștii au efectuat și măsurători topografice. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă spun că localul avea nereguli, pentru care patronul va plăti. 


"Au fost luate declarații de la salariați și de la patron. Dânsul a dat niște explicații. Așteptăm buletinul de la laboratorul medico-legal și, bineînțeles, să vedem concluziile celor de la ISU. Am constatat mai multe nereguli, fetele nu au fost nici instruite, nici cu forme legale, nu aveau contract de muncă. Proprietarul va fi sancționat. Procesul verbal de contravenție a fost redactat, iar suma este de 80.000 lei, câte 20.000 lei pentru fiecare persoană fără forme legale. Ancheta continuă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Eugen Bola, directorul exe-cutiv al ITM Constanța. 


Și avizul de funcționare lipsește. Acesta trebuia înnoit în luna martie, însă patronul nu a făcut demersurile în acest caz. De asemenea, se pare că acesta nu avea autorizație nici pentru ridicarea mansardei. 


Ce spune patronul 
Întrebat de jurnaliști dacă are toate actele în regulă, patronul restaurantului Beirut, George Karam, a răspuns: "Aveam toate avizele în regulă. Nu vreau să mă pronunț și nu mai comentez până la finalul anchetei". 


Reamintim că un incendiu pu-ternic a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la restaurantul Beirut din Constanța.            Din nefericire, focul le-a răpit tinerețea a trei tinere, care au fost conduse, miercuri, pe ultimul drum. Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă și Nicoleta Vasilițeanu s-au stins din viață fără ca măcar să aibă o șansă.


Comentează știrea

AFACEREA TA
11 aprilie 2014
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

AFACEREA TA
11 aprilie 2014
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

..........
11 aprilie 2014
.........

Sancțiuni dure si pentru moscaitii de pompieri, nimic? In medicina exista malplraxis dar la pompieri? ei niciodata nu dau socoteala pentru intervenitiile intarziate, normal ca nu se baga in foc, doar nu ii pedepseste nimeni

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6045 secunde