Incoștiență criminală! Și beți, și fără permis, pe străzile din Constanța

483
Incoștiență criminală!  Și beți, și fără permis, pe străzile din Constanța - curajmorbid-1495813640.jpg

Articole de la același autor

Șoferii din Constanța nu sunt deloc supuși legislației rutiere, tocmai acesta fiind și motivul multelor accidente care se produc pe străzile din județ.

Polițiștii de la Rutieră au zilnic de furcă din cauza celor care sfidează legea, și ajung în trafic în diverse ipostaze: ori fără permis, ori cu alcoolemie în sânge, devenind un pericol nemeritat pentru șoferii care circulă regulamentar.

Câteva astfel de cazuri s-au petrecut și zilele acestea.

Mai exact, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurale Medgidia au tras pe dreapta părții carosabile un tânăr de 23 de ani, din Medgidia, care a condus un autoturism, pe raza localității Cuza Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În condiții similare a fost depistată și o "șoferiță" de 24 de ani care a condus un autoturism, pe strada Prelungirea Liliacului din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ghinionul ei a devenit cu atât mai mare cu cât a fost implicată într-un accident rutier, care s-a și soldat cu pagube materiale.

Tot din spectrul infracțiunilor rutiere face parte și gestul unui tânăr de 29 de ani care, potrivit polițiștilor din Năvodari, a condus o motocicletă neînmatriculată, pe strada Nucilor, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Dacă unii participanți la trafic nu au nicio reținere în a conduce autovehicule deși nu dețin un permis, alții au curajul morbid de a se urca la volan băuți, deși știu foarte clar că orice cantitate de alcool, oricât de mică ar fi ea, afectează capacitățile motorii și de atenție ale unui om.

Este și cazul unui șofer de 40 de ani, din Cumpăna, care a condus un autotu-rism, pe strada Cimitirului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru faptele lor, constănțenii s-au ales cu dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4798 secunde