Incident în cartierul Tomis Nord. O altă butelie a explodat

406
1
Incident în cartierul Tomis Nord. O altă butelie a explodat - incredibiloaltabutelieaexplodat-1394133433.jpg

Articole de la același autor

După ce, în urmă cu câteva zile, o explozie a zguduit Medgidia, iar pagubele au rămas uriașe, patru persoane fiind rănite grav, iată că cetățenii din Constanța nu se potolesc și umblă în continuare cu buteliile neasigurate, provocând evenimente nefericite. 


Ieri, în jurul orei 11, o explozie puternică a cutremurat un bloc de pe strada Melodiei din cartierul constănțean Tomis Nord. Un apar-tament de la etajul al treilea a sărit în aer. Din fericire, după explozie nu a urmat și un incendiu. Militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au ajuns în câteva minute la fața locului. Nu le-a luat mult nici să își dea seama de la ce s-a produs explozia - o butelie lăsată deschisă; cel mai probabil o acumulare de gaze. 


"Am găsit butelia deschisă, probabil a vrut să aprindă lumina sau a folosit foc deschis", a precizat cpt. George Nicolae, din cadrul ISU Dobrogea. 


Apartamentul în care a avut loc explozia a rămas fără ușa de la intrare, aceasta fiind scoasă din balamale. De asemenea, mai multe geamuri de pe scara blocului au fost sparte în urma deflagrației. Proprietarul apar-tamentului a fost transportat la spital, însă este rănit ușor și se află în afara oricărui pericol. Alte trei persoane aflate în casă, printre care doi copii, au scăpat nevătămate. 


Comentează știrea

ion
7 martie 2014
buteliile

majoritayea lor su peste 20 ani, cine le controleaza, cine le schimba ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3126 secunde