Începe judecata lui Nicușor Constantinescu

386
3
Începe judecata lui Nicușor Constantinescu - incepejudecatanicusor-1410984131.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel București au decis: începe judecata președintelui sus-pendat al Consiliului Județean Constanța. Judecătorii bucu-reșteni au respins contestația lui Nicușor Constantinescu împotriva soluției din 13 august a Tribunalului București. Reamintim că, la acea dată, magistrații au constatat legalitatea rechizitoriului în ceea ce-i privește pe Nicușor Constantinescu și Adrian Gâmbuțeanu și au hotărât începerea procesului de judecată. Următorul termen este fixat pentru data de 26 septembrie. Reamintim că Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată de DNA București pentru 21 de infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intere-selor publice, iar Adrian Gâmbuțeanu, director general al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța (RAJDP) pentru complicitate la trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice. În plus, președintele suspendat al CJ Constanța a fost trimis în judecată și de procurorii constănțeni pentru abuz în serviciu în formă continuată.




Comentează știrea

NELU
18 septembrie 2014
la subiect

Felicitari procurorilor. Ca sa ajungi la un astfel de concurs de infractiuni 21 (douazecisi unu) la numar spune foarte mult.

godi
18 septembrie 2014
usa

in sfarsit.godinacul din ploiesti are probleme cu legea.constanta este distrusa de acest coate goale.din usa sa mergi direct la POARTA ALBA.

admirator
18 septembrie 2014
La multi ani!

(Cu executare...)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Începe judecata lui Nicușor Constantinescu
Pagina a fost generata in 0.367 secunde