Luna viitoare

Încep concedierile în Poliția Constanța

1786
2
Încep concedierile în Poliția Constanța - ipjmasiniradarpolitie35-1310299809.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, au sosit la Constanța noile ștate de funcții și metodologiile de organizare a examenului în ceea ce privește persoanele ale căror funcții au fost desființate la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța și Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Constanța.

La IPJ Constanța, 33 de funcții au fost desființate, mare parte de agenți. Prin urmare, la începutul lunii august, vor începe evaluările. Comanda inspectoratului are obli-gația ca, înainte cu 20-25 de zile, să afișeze la sediu bibliografia și tematica acestui concurs, condițiile de înscriere și de organizare. Proba va consta într-un interviu, dar și în probe de specialitate (de exemplu, fiecare candidat va fi chestionat vizavi de chestiuni privind strict postul pentru care candidează), le vor fi evaluate abilitățile de comunicare, și absolut tot ceea ce ține de responsabilitățile funcției pentru care candidează.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, vor participa la testare toți cei care fac parte din compartimentele de unde au fost tăiate una sau mai multe funcții, cel/cei care ia(u) nota cea mai mică fiind respins/și. Nota de promovare este minim 7.

La IJPF Constanța, metodologia de desfășurare a concursului este asemănătoare, doar că aici concurenții vor susține nu un interviu, ci o probă scrisă.

Peste 900 de polițiști de frontieră, agenți și ofițeri, vor fi testați, urmând ca 253 dintre aceștia să fie disponibilizați.

Comentează știrea

ccbgdn
11 iulie 2011
ștat?

ce e ala "ștat". ati trecut BAC-ul?

fan
11 iulie 2011
nasol

vai de noi ce o sa fie cu infractorii

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Februarie 2011
Stire din Eveniment : Garda de Coastă va păzi Marea Neagră
Vineri, 10 Iunie 2011
Stire din Economie : Cutremur la Garda Financiară
Pagina a fost generata in 0.4437 secunde