Incendiu violent. Un loc de joacă și câteva magazine făcute scrum

175
1
Incendiu violent. Un loc de joacă și câteva magazine făcute scrum - foc-1488526145.jpg

Articole recomandate

Un incendiu puternic a avut loc joi noapte. A ars un complex cu loc de joacă pentru copii și mai multe magazine. În pericol a fost și hotelul din apropiere, iar dacă focul ar fi ajuns la benzinăria aflată la doar câțiva metri distanță s-ar fi produs un dezastru. 


Un centru comercial din Arad a fost cuprins de flăcări în jurul orei 2.30. Recepționera hotelului aflat la cinci metri distanță de complex a sunat la 112. Pompierii s-au luptat ore bune cu flăcările.


"Intervenția a fost deosebit de dificilă din cauza faptului că în momentul sosirii primelor două echipaje incendiul se manifesta violent la întreaga contrucție de la etaj și la acoperișul clădirii cu posibilitatea de propagare la hotelul care se afla la aproximativ 5 metri distanță de complexul comercial. S-a intervenit cu 4 echipaje de stigere, la înălțime și SMURD pentru protecția personalului propriu", a declarat purtătorul de cuvânt de ISU.


Doar intervenția celor de la ISU a evitat producerea unui dezastru.


A ars acoperișul și utimul etaj al complexului, acolo era un loc de joacă dar și magazine. Pompierii au reușit să limiteze focul și acesta nu a mai ajuns și la pizzeria și supermarketul de la parter.








Comentează știrea

Girdalean Adriana
3 martie 2017
Lucru de acasa.

Oferta sigura in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2922 secunde