Incendiu puternic lângă o grădiniță din Constanța. Arde un atelier plin de vopseluri și diluanți

762
3

Articole de la același autor

Un incendiu a izbucnit cu câteva minute în urmă la un atelier de confecții metalice, situat pe strada Școlii nr. 13, din localitatea Satu Nou, com. Mircea Vodă, jud. Constanța. Pompierii ISU Dobrogea intervin în aceste momente pentru stingerea focului.


Potrivit ISU, arde acoperișul pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Din atelier au fost scoase mai multe butelii, tuburi de oxigen. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă si degajare mare de fum dens. 


În atelier se mai află vopseluri și diluanți. Atelierul se află la o distanță de aproximativ 1-1,5 m de grădiniță. Pompierii verifică și podul acesteia să nu fie probleme.


Comentează știrea

BIBI
11 februarie 2017
limbi la tine

mestere ,cuvântul VOPSELURI l-ai gasit in dictionarul limbii romane? EU NU. hulubeiule aste seamana cu nivele si niveluri.

costica
12 februarie 2017
Faci bani la domiciliu!

Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: - instruire gratuita si suport - castiguri in functie de realizari si munca depusa - scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: - cunostinte minime despre navigarea pe internet - cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) - cunostinte minime de limba engleza - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat info la pacurarucostica1963@gmail com

Girdalean Adriana
3 martie 2017
Lucru de acasa.

Oferta sigura in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0439 secunde