Incendiu pe insula Ovidiu

316
1
Incendiu pe insula Ovidiu - incendiu1434784880-1436944122.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile au intrat în alertă, ieri după-amiază, după ce un apel la 112 anunța că pe Insula Ovidiu a izbucnit un incendiu. 


Primul apel, în jurul orei 16.10, anunța că a luat foc acoperișul bucătăriei. Militarii Inspectora- tului pentru Situații de Urgență "Do-brogea" s-au mobilizat imediat și au pornit către locul indicat. În mai puțin de zece minute, un alt apel la 112 anunța că focul a fost stins și nu mai este nevoie de intervenția pompierilor. Militarii ISU au plecat spre bază, iar telefonul în dispecerat a anunțat iar un incendiu pe insula Ovidiu, precum că foișorul restau-rantului a luat foc. Două autospeciale de la Detașamentul Constanța Oraș cu 11 subofițeri, un camion cu barcă de la Detașamentul Midia Năvodari cu șase subofițeri și un alt camion cu șapte subofițeri de la Detașa-mentul Constanța Palas s-au îndreptat către stațiunea Mamaia. Cei 24 de militari au fost coordonați de locotenent colonel Daniel Petrov, împuternicit, luni, la comanda ISU "Dobrogea" pentru următoarele șase luni. 


Pompierii au lansat la apă bărcile din dotare și au ponit către insula Ovidiu "înarmați" cu motopompe și stingătoare. De asemenea, în sprijinul militarilor au venit cei din cadrul Autorității Navale Române, cu șalupele. Până la sosirea pompieri-lor, focul a fost lichidat de angajați. În urma incendiului, a ars acoperișul din stuf al foișorului, pe o suprafață de 120 mp. Pompierii ISU "Dobro-gea" au demarat o anchetă pentru a stabili cauza producerii incendiului.


Comentează știrea

Dan
15 iulie 2015
Incendiu

Mai documentati-va !Focul a fost stins de angajati si de o parte din clienti ce au sarit in ajutor!! Nici vorba de 120 mp. Pompierii au venit ff tarziu cand deja era incendiul stins si a fost doar o salupa a aitorotatii navale ziaristilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6275 secunde