Incendiu la Primăria Medgidia

498
Incendiu la Primăria Medgidia - incendiuarhivaprimariemedgidia7-1361390897.jpg
Un incendiu de proporții a lăsat Primăria Medgidia fără arhivă. Ieri, pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la arhiva Primăriei din municipiu. 

Angajata Primăriei, care lucra la arhivă, nu se afla în încăpere la izbucnirea incendiului. Când a revenit la muncă, aceasta a intrat în stare de șoc. 

"Din spusele pompierilor, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit al unei prize. Aceasta era veche, de pe vremea construcției arhivei, și era vizibilă doar pe jumătate, fiind în spatele unor dosare. Practic, nici nu am știut de existența ei. Nimeni nu a băgat de seamă în atâția ani, din nefericire a fost nevoie de un incident de acest gen. O culpă o are și arhivarul, care la momentul izbucnirii incendiului se afla la Serviciul de Impozite și Taxe, însă nu era la muncă, iar pentru asta va fi sancționată. Au ars tot felul de dosare, de cereri, de chitanțe din perioada 2001 - 2008. 10 % din arhivă a fost distrusă. În zilele următoare vom rea-menaja, vom zugrăvi, vom vopsi, pentru ca spațiul să devină funcțional din nou", a declarat Marian Iordache, primarul muni-cipiului Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Mai puține infracțiuni în Medgidia
Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu în Tuzla
Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu pe varianta Ovidiu
Pagina a fost generata in 0.3141 secunde