INCENDIU LA GEAMIA DIN PIAȚA OVIDIU, DUPĂ CE A FOST LOVITĂ DE FULGER! "Poate a fost un semn de la Dumnezeu"

8788
4
INCENDIU LA GEAMIA DIN PIAȚA OVIDIU, DUPĂ CE A FOST LOVITĂ DE FULGER!
Un incendiu s-a produs în această seară la geamia din Piata Ovidiu. Potrivit muftiului, un trăsnet ar fi lovit minaretul însă pagubele sunt minore.


"Un trăsnet a lovit minaretul și s-au ars câteva becuri. În rest, pagubele sunt minore, nu sunt afectate ornamentele. Mâine vom face o adresă oficială către Direcția de Cultura pentru a evalua situația. Oricum geamia urmează a fi reabilitată, a fost obținut certificatul de urbanism și în curând vor începe lucrările. Poate a fost un semn de la Dumnezeu", a declarat pentru Cuget Liber, muftiul Murat Iusuf.


Reprezentanții ISU Dobrogea au precizat pentru Cuget Liber faptul că a fost făcută o solicitare prin 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit în urma unui fulger la geamia din piața Ovidiu, însă până la intervenția pompierilor incendiul a fost lichidat.



Comentează știrea

Adelin
8 iunie 2017
Confuzie

Geamia si moscheea sunt doua lucruri diferite

Gelil
8 iunie 2017
Barul blestem Vanatorul

Nu vorbiti de semnele lui dumnezeu/dumnezeu este infractorii lasati liberi prin spaga/la geamie nu a fost nimic!

Matei
8 iunie 2017
Diferența

Sunt două posibilități. fie vă referiți la geamia Hunchiar, fie la Moscheea Carol I. Presupun că este vorba despre cea din urmă, doar având fotografia postată drept unic indiciu. Dacă este așa, atunci confuzia nu este lesne de trecut cu vederea.

raraton
9 iunie 2017
Muftiu corupt

Asa se intimpla daca conducerea este corupta .Muftiule ce faci cu copilul ala cu femeia crestina .Allah da semne ca te sanctioneaza da-ti demisia.

Pagina a fost generata in 1.2374 secunde