INCENDIU DEVASTATOR!

119
1
INCENDIU DEVASTATOR! - incendiu-1436705769.jpg

Articole recomandate

Centrul de echitație de la Pensiunea Ghiocelul, din județul Sibiu, a ars în urma unui incendiu de amploare. În urma focului, un cal a murit și au ars peste 60 de tone de fân.

Focul s-a extins rapid rapid la rezervele de fân, cuprinzând o suprafață de 700 metri pătrați. Administratorii au reușit să scoată caii, în afară de unul singur.


"A ars structura de lemn a acoperișului, 60 de tone de fan sub formă de baloți, o motocicletă, atelierul de potcovit și echipament de echitație pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați", au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, citați de romaniatv.net. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.


Comentează știrea

const
12 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Incendiu în Portul Agigea
Pagina a fost generata in 1.6768 secunde