În ritm de melc! Proteste ale transportatorilor, la Constanța și în toată țara

226
Protestele transportatorilor din toată țara, împotriva scumpirii RCA, vor continua. Au fost pregătite acțiuni și la Constanța, iar șoferii anunță că vor protesta în număr mare. 


Aproximativ 1.000 de microbuze, camioane, autocare și taxiuri vor circula cu viteză mică pe data de 15 septembrie, între orele 9.00 și 15.00. Protestatarii se vor întâlni pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu bulevardul Tomis. Aceștia vor merge pe bulevardul Tomis spre Prefectura Constanța. 


La Prefectură, coloana va staționa aproximativ 30 de minute, pentru ca o delegație a transportatorilor din județul Constanța să înmâneze prefectului Adrian Nicolaescu nota de protest și va purta cu acesta discuții despre nemulțumirile protestatarilor. De aici, marșul va continua pe strada Mihai Viteazul până la sensul giratoriu spre Cumpăna. 


"Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România observă că Autoritatea de Supraveghere Financiară continuă să dezinformeze opinia publică și încearcă să convingă că activitatea pe care o desfășoară se bazează pe competență și corectitudine în conformitate cu rolul său de control al activității de asigurare și apărare a drepturilor asiguraților. Este regretabil că această avalanșă de comunicate și rapoarte transmise de ASF contrazic realitatea, dovedind că instituția a rămas corijentă și la aritmetică. Astfel, nu ne putem explica cum, dacă adunăm procentele pe intervale tarifare pe care ASF le dă pentru luna iulie 2016, rezultatul este 98%! Poate cele două procente care lipsesc se referă la Polițele RCA încheiate pentru camioane de peste 16 tone pentru intervalul tarifar de peste 20.000 lei", precizează UNTR, într-un comunicat de presă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6977 secunde