În căutare de voluntari! Proiectul "Salvator din pasiune" continuă în toată țara

299

Articole de la același autor

În anul 2016, proiectul de voluntariat în cadrul unităților IGSU a reușit să mobilizeze peste 750 de voluntari în situații de urgență, care să se alăture pompierilor salvatori în misiunile specifice. 


Interesul crescut pe care cetățenii l-au manifestat încă de la lansare a condus la reanalizarea posibilităților instituționale și identificarea soluțiilor care să permită înscrierea tuturor celor care doresc să se alăture echipajelor de intervenție în misiunile specifice, fără ca accesul acestora să fie condiționat de numărul locurilor disponibile. 


Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obținute de la inspectoratele pentru situații de urgență teritoriale (ISU), structuri la nivelul cărora se desfășoară pregătirea și coordonarea voluntarilor.


Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să se alăture pompierilor salvatori sunt următoarele: vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani; apt din punct de vedere medical; să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor cu intenție și să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4271 secunde