Îmbrăcăminte și accesorii contrafăcute, descoperite de polițiști

223
2
Îmbrăcăminte și accesorii contrafăcute, descoperite de polițiști - contrafacute-1453482508.jpg

Articole de la același autor

Un control la un container sosit din China în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea a scos la iveală mai multe nereguli. Oamenii legii au descoperit 21.000 de perechi de mănuși pentru copii, care purtau însemnul unei mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea acestora se ridică la suma de 210.000 lei dacă ar fi fost originale. 


Mai mult, polițiștii de Frontieră au găsit 12.000 de perechi de șosete pentru bărbați și 37.200 de articole lenjerie intimă pentru femei. Valoarea produselor este de 150.000 de lei, anchetatorii descoperind că nu fuseseră declarate la intrarea în țară.


Ofițerii Gărzii de Coastă au stabilit că marfa urma să ajungă la o societate comercială din București, administrată de un tânăr de 23 de ani, din județul Călărași.


Anchetatorii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate și folosirea de acte nereale față de autoritatea vamală. Bunurile au fost confiscate, iar anchetatorii continuă cercetările în acest caz. 


Comentează știrea

adevar
24 ianuarie 2016
adevar

Miai gasit copilul? Cred ca o sa intrati in doliu national

Simona
24 ianuarie 2016
Cautam colaboratori din toata tara

Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Cerinte: -cunostinte minime PC; -timp la dispozitie 2-3 ore pe zi -calculator si conexiune internet; -seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta. Nu este necesara experienta. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5963 secunde