IMAGINILE GROAZEI: Cruzime fără margini! Câini omorâți și aruncați la marginea Constanței

1114
10

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc la marginea municipiului i-au alertat, în noaptea de luni spre marți, pe reprezentanții Asociației pentru Protecția Animalelor, cum că indivizi necunoscuți au aruncat, pe câmp, saci în care erau câini maidanezi morți. 


Zeadin Murat, președintele asociației menționate, a pornit spre locul indicat de cum a primit apelul telefonic. Ce a găsit l-a șocat! 
"Am găsit saci cu urme de sânge, în care erau cinci câini. Fu-seseră aruncați la marginea unui drum de piatră, ce dă în varianta Constanței spre Poiana. Din informațiile pe care le primisem, câinii fuseseră împușcați", a declarat Zeadin Murat. 


Iubitorul de animale bănuiește că patrupedele au fost omorâte în diferite zone ale orașului, după care puse în saci de rafie și aruncate. "Aveau hemoragie internă, la palpare sângele le țâșnea pe gură. Cine a făcut așa ceva a fost un criminal!", a adăugat președintele asociației.  Ieri, Zeadin Murat a revenit în zonă, însoțit de polițiștii de la Secția 4 și de cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase (AESP), care s-au auto-sesizat. 


"Urmare a cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au identificat cinci câini decedați, care nu prezentau urme de împușcare, cum s-a susținut inițial, dar care aveau urme de violență vizibile pe corp", ne-au precizat reprezentanții Poliției Constanța. 
Potrivit oamenilor legii, animalele au fost omorâte fiind lovituri cu obiecte contondente. 


"Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care au fost ucise animalele, pentru a-i trage la răspundere pe responsabili", a adăugat reprezentantul Asociației pentru Protecția Animalelor Constanța.


Comentează știrea

NELU
9 aprilie 2014
SA RASPUNDA SI INSTIGATORII LA VIOLENTA

Dvs. ca ziaristi, sunteti o putere in stat. Daca aceasta putere, manipuleaza, (prin fotografii "fioroase" prin tot felul de aberatii care se mai vor si juridice), rezultatul apare si este ....acesta. Bucurati-va si va veseliti.

mine
9 aprilie 2014
FOARTE BINE !!

Ce vrei sa faca omu' daca nu mai poate sa traiasca de cainii vagabonzi?? scapa de ei cum poate, cu bata , cu otrava, cu pusca ... ca nu are conditii civilizate de eutanasiere ... Nu vreti sa intelegeti ca sunt o reala problema acesti caini ! nici legile care s-au dat nu se respecta ... ce sa facem??

NELU
9 aprilie 2014
AVETI O MOSTRA ...

"Ce sa facem ?? " Ce stim noi mai bine CRUZIME, VIOLENTA, si tot ce tine de un horror DESAVARSIT. Dupa care, ne ducem la biserica si pupam icoanele, (dar cu ipocrizia si imoralitatea noastra pupam icoanele cu sperma in gura). Iata, eroii nostri, laudati. Iar ce face "mine" este INFRACTIUNE. Art. 324 cod penal Instigarea publică și apologia infracțiunilor Fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a săvârși fapte ce constituie infracțiuni, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, fără a se putea depăși pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea la săvârșirea căreia s-a instigat. Iata-va OAMENII.

admirator
9 aprilie 2014
cred ca autorii

acestui masacru fara justificare sunt cei care au eviscerat si pisicutele "basiste"... Provocatori odiosi. Asteptam ca Politia sa-si faca datoria!

fariseul
9 aprilie 2014
prefacutilor

voi de la cuget liber faceti campanie pentru omorarea cainilor de luni intregi, ce va fardati atata? aveti rezultatul

kiki
9 aprilie 2014
mai zoofililor,

lasati provocarile ieftine! toti stiu ca Hitler a imbracat citiva detinuti in haine militare poloneze si germane si i-a impuscat intr-o localitate de frontiera, justificandu-si agresiunea. (A fost "atacat" de polonezi. Avea si "probe" de prezentat ziaristilor...) Nici un om normal nu face asa ceva. Doar dezaxatii vostri omoara fara scrupule si apoi dau vina pe altii. Vi s-au incurcat afacerile? Vreti masuri dure impotriva celor ce vi se opun si nu aveati motive? Nici acum nu aveti. Doar sa va aratati micimea sufletului. In ceea ce priveste postarea 2 (scrisa de cel cu pseudonimul "mine") nu este instigare la violenta sau autojustitie ci incearca sa explice gestul unor disperati din cauza nesimtirii voastre. Greseste! A cazut in capcana voastra. Nu-si da seama ca oamenii normali nu fac asa ceva. Tot voi sunteti autorii ca sa porniti campanii de demonizare a celor 90% din populatie ce nu sunt de acord cu voi! Parsivilor. Cine mai crede provocarile voastre? Poate Tonta Pitulescu...! Vedeti ca primarele vostru e la mititica, a luat multa mita, chiar si de la voi...sa nu ajungeti si voi acolo, cu provocarile voastre... si mita nesimtita pe care o imprastiati la factorii de decizie!

kiki
9 aprilie 2014
dar, tovilor

de la jurnal, de ce nu aratati si oameni plini de sange, muscati de maidanezi? De ce nu aratati si fetita sfasiata de maidanezi si mancata de vie? Nu sunt poze? Cu cat vi s-a platit dreptul de a publica pozele astea?

cetatean
9 aprilie 2014
mergi la medic urgent!

In alte tari, corect, animalele fara stapan sunt eutanasiate. In tot aceleasi tari, indivizi ca tine, cu exprimare ca a ta, pot fi considerati pericol social. Daca tie ti se pare normal: "bata, otrava, pusca", esti ori caz medical ori caz penal.

Răspuns la: FOARTE BINE !!
Adăugat de : mine, 9 aprilie 2014
Ce vrei sa faca omu' daca nu mai poate sa traiasca de cainii vagabonzi?? scapa de ei cum poate, cu bata , cu otrava, cu pusca ... ca nu are conditii...
gogu
12 aprilie 2014
FELICITARI

Aveti un merit deosebit in instigare, sustinerea si promovarea canicidului la care asistam! Sunteti jalnici! Poate ar trebui sa revizuiti comentariile si sa stergeti toate manifestarile sceleratilor care, odata incurajati, trec si la fapte! Foarte posibil sa incerce asa ceva si pe oameni! Reflectati!

cetatean
12 august 2014
wtf

Nu le duc lipsa, vrei sa ai grija de niste caini? De ce nu ii iei acasa? Noaptea parca toti se unesc si ies la atac, ma bucur ca am scapat de o parte de ei, mai sunt cateva mii.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Vineri, 07 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Cum se protejează câinii de răceală
Pagina a fost generata in 2.3763 secunde