Video IMAGINI VIDEO ȘOCANTE! TREI PERSOANE, SPULBERATE DE O MAȘINĂ SCĂPATĂ DE SUB CONTROL

3383
3
IMAGINI VIDEO ȘOCANTE!  TREI PERSOANE, SPULBERATE DE O MAȘINĂ SCĂPATĂ DE SUB CONTROL - 31409828992-1464247780.jpg

Articole recomandate

Trei persoane au fost spulberate de o mașină scăpată de sub control de șofer chiar pe un trotuar din Craiova.

Accidentul teribil a fost provocat de un tânăr de 18 ani, din cauza lipsei de experiență la volan și a vitezei excesive. Tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens unde a lovit trei autoturisme parcate și a spulberat pur și simplu trei oameni care tocmai ajunseseră pe trotuar după ce traversaseră strada.

O femeie de 74 de ani a suferit cele mai grave leziuni și a murit la spital, după câteva zile. Celelalte două persoane de 54 și 58 de ani, care pot fi văzute în imagini, au fost, de asemenea, internate pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Tânărul de 18 ani e cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. La momentul accidentului s-a stabilit că tânărul nu consumase alcool.


Sursa text si video: romaniatv.net



Comentează știrea

Prima masina
26 mai 2016
Primul popic

Mariti viteza in localitati.Desfiintati radarele.Nu-i lasati,mai parlamentarilor.Nu-i lasati mai pe nemernicii astia care se incapataneaza sa ramana in tara.Hai ca au mai ramas 14-16 miloane si scapati de ei.Asa mai politrucilor,imi plac oamenii insistenti.Mariti limita de viteza.

Mos Ion
26 mai 2016
Asa este....sa desfiinteze toate restrictiile rutiere !

Mana libera la golani .....sa aiba dreptul sa conteste orice contravenie , sa injure politistii , sa-i filmeze sa-i umileasca , asa ne trebuie ! S-a ajuns mult prea departe , politia nu mai are nici o autoritate si asta prin grija guvernantilor.

lucian
26 mai 2016
Accident rutier

nu pot sa inteleg cum a putut acest tanar sa scape masina de sub control,cu siguranta avea viteza ....Acum,la 18 ani are pe constiinta un om nevinovat.M-am inscris si eu luna trecuta la scola de sooferi,am invatat codul rutier, am facut si cateva chestionare pe http://www.i-drpciv.ro/chestionare-auto-drpciv/ acum fac si ore de conducere,dar instructorul are grija sa-mi explice si consecintele neatentiei sau incalarii codului rutier.

Pagina a fost generata in 1.1455 secunde