Imagini șocante lângă Constanța. Soț și soție cu picioarele amputate de parapetul autostrăzii

1672
1
Un cuplu, soț și soție, alături de copilul lor, au fost, ieri, victimele unui grav accident pe autostrada A4, pe sensul de mers Ovidiu – Agigea, între Autostrada A2 și DN39. Șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul despărțitor, salvatorii fiind nevoiți să intervină cu echipaje de descarcerare, ambulanțe și cu un elicopter SMURD. 


Medicii au fost nevoiți să amputeze picioarele femeii și unul dintre picioarele bărbatului. Cea de-a treia victimă este un copil, în vârstă de 6 ani, în stare conștientă. Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. "Pacienta prezintă leziuni severe, cu amputație traumatică bilaterală de gambe, iar pacientul cu amputație de gambă stângă și cu leziuni serioase ce pun în discuție lezarea severă a pachetului vasco-nervos la gamba dreaptă. Copilul se află în procedură de investigație și este într-o stare stabilă. Din păcate, nu același lucru îl putem spune despre pacienții adulți, care se află în terapie intensivă, în observația unei echipe de chirurgi care încearcă să stabilizeze funcțiile vitale și să le salveze viețile", a declarat medicul Bogdan Câmpineanu.


Comentează știrea

europeanu
4 august 2017
Hotii la parnaie !

sa nu spuneti ca au furat tiganii suruburule de la parapet. Intr-o tara normala constructorul parapetului intra ani grei la parnaie. Dar in rrromanica unde un hot ca mazare e bine merci se poate orice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6475 secunde