Video IMAGINI ȘOCANTE. TÂNĂR BĂTUT CU BESTIALITATE, LĂSAT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE, FILMAT ȘI PUS PE INTERNET. Agresorii, reținuți

662
IMAGINI ȘOCANTE. TÂNĂR BĂTUT CU BESTIALITATE, LĂSAT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE, FILMAT ȘI PUS PE INTERNET. Agresorii, reținuți - bataieclujtanar27921300-1472537463.jpg
Cei doi tineri care au bătut cu pumnii și cu picioarele un alt tânăr pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, scena fiind filmată și postată de internet, au fost reținuți de polițiști, pentru loviri sau alte violențe.

"Cu puțin timp în urmă, cei doi tineri din Cluj au fost retinuți de polițiști pentru loviri sau alte violențe, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă", anunță Poliția Română pe pagina de Facebook.

De asemenea, Poliția mulțumește oamenilor pentru implicare, în condițiile în care înregistrarea cu tânărul bătut a fost distribuită pe Facebook de sute de persoane, astfel încât identificarea agresorilor să fie cât mai rapidă.


Polițiștii clujeni au deschis o anchetă după ce pe internet a apărut un filmuleț în care un tânăr de 18 ani este bătut crunt cu pumnii și cu picioarele de alți doi tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Pe înregistrarea publicată pe internet se poate vedea cum cei doi agresori îl lovesc pe tânărul de 18 ani în special abdomen și în cap și cum acesta începe să sângereze. În tot acest timp, victima stă întinsă pe jos, încercând să își protejeze capul cu mâinile.

Incidentul a avut loc duminică, pe strada Fabricii de Zahări din Cluj-Napoca, și a fost filmat de un alt tânăr.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce au văzut filmulețul pe internet. Luni, tânărul bătut a mers la Poliție și a depus plângere penală împotriva agresorilor.

"Victima, în vârstă de 18 ani, a depus plângere în după-amiaza zilei de luni. După incident, aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, unde primește îngrijiri medicale. Cercetările se fac pentru infracțiuni contra integrității corporale, dar în funcție de raportul medico-legal se va stabili încadrarea juridică", declara Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj.

Ea preciza că unul dintre agresori a fost deja identificat, cei doi fiind din Cluj-Napoca.

sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4873 secunde