IMAGINI ȘOCANTE. SOLISTA UNEI FORMAȚII ROMÂNEȘTI, SNOPITĂ ÎN BĂTAIE, ÎN PARC: "NEAVÂND CE SĂ-MI FURE, M-AU BĂTUT"

3635
3

Articole recomandate

Dez Chincișan, solista trupei românești Omelette, a fost bătută în Parcul Cișmigiu din București. Tânăra a fost atacată de o femeie care ar fi vrut să-i fure telefonul mobil.

Cântăreața a povestit totul pe o rețea de socializare, unde a postat și o fotografie în care i se văd vânătăile pe care le are la nivelul feței.

"O tipă mi-a spart nasul aseară, după ce fusesem la o toaletă eco, iar ea m-a întrebat cât e ceasul, în ideea în care scoteam mobilul și ea mi-l fura", a relatat Dez Chincișan. "Neavând telefonul la mine, că era la terasa unde eram noi, gașcă de prieteni, m-a bătut, flancată de doi zdrahoni care îi asigurau ei paza că nimeni nu intervine. Am scăpat ieftin, ca să zic așa. (...) Neavând ce să mă fure, m-a bătut. (...) Nimeni nu a făcut nimic, jandarmii i-au căutat peste tot, dar fugiseră, normal. (...) Sânge, nas umflat, șoc", a mai explicat ea în comentariile postate ulterior.

Dez Chincișan a mers la IML, certificatul medico-legal urmând să fie eliberat în zece zile. Până atunci însă, tânăra nu poate depune plângere la Poliție.

"Cum e posibil să mergi să depui o plângere la Poliție și ei să spună: 'Fără certificat medico-legal, nu puteți' (adică zece zile)? Cum e posibil să mi se spună de la secție: 'aveți, oricum, 90 de zile la dispoziție...de ce vă grăbiți?'", a scris solista pe Facebook, revoltată de cele petrecute, citează realitatea.net

Comentează știrea

Doru
30 iunie 2016
Ce te miri?

Nu inteleg mirarile astea. Doar viata de zi cu zi ne arata ca ,Romania este tara mafiotilor si banditilor liberi , ocrotiti de legi. Jandarmii intervin brutal doar daca strigi impotriva situatiei nasoale din tara,daca strigi ca vrei drepturi ca oamenii normali din UE sau daca te opui alora cu gazelle de sist sau oricarei companii venita sa ne fure si sa ne otraveasca. Numai de bine!

traian b
30 iunie 2016
este musulmana?

Este musulmaca?

OMAR KHAYAM
30 iunie 2016
BOU

ESTI BOU?

Răspuns la: este musulmana?
Adăugat de : traian b, 30 iunie 2016
Este musulmaca?
Pagina a fost generata in 1.288 secunde