IMAGINI ȘOCANTE. GRAV ACCIDENT RUTIER LÂNGĂ AGIGEA! TREI VICTIME, DUPĂ CE MAȘINA LOR S-A IZBIT ÎNTR-UN TIR

3528
1
Grav accident de circulație, sâmbătă dimineață, la ieșirea de pe Autostrada A4, în apropiere de Agigea. O mașină în care se aflau trei persoane a intrat într-un TIR.

Toate cele trei persoane (de sex feminin, cu vârsta până în 30 de ani), din autoturism au fost inconștiente și încarcerate. La fața locului au intervenit echipe de descarcerare și ambulanțe. Cel mai grav rănită este o tânără de 27 de ani, care are traumatism cranian, de bazin și facial, scrie libertatea.ro

Comentează știrea

Hollywood
18 iunie 2016
Guvernanți imbecili

Trebuie făcut rapid proiect și obținută finanțare pentru o bretea de autostradă care să plece din A4 și să înțepe DN39 chiar înainte de Mangalia pentru cei care vor să meargă în stațiuni, dincolo de Eforie Sud. Ce plm o fi așa de greu? Mai mult de jumătate din trafic s-ar decongestiona. Dar ce ne facem într-o situație de calamitate, când ar trebui evacuată populația și avem un singur drum de acces spre sud? Prefecții pulii nu se gândesc? Primarii pulii nu gândesc? ISU pulii nu gândesc? Nimeni nu se gândește? Toată lumea pe Facebook cu atenție și îngrijorare?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9521 secunde