IMAGINI ȘOCANTE! GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN ZONA CET. AUTOTURISM RUPT ÎN DOUĂ! CINCI VICTIME / UPDATE

10635
6
Accident grav în zona CET, din municipiul Constanța. Un autoturism marca Opel Corsa s-a rupt pur și simplu în două bucăți, după ce șoferul a încercat să întoarcă pe linia dublă continuă. În acel moment, a fost lovit în plin de o altă mașină care circula regulamentar. Martorii spun că cinci persoane au zburat efectiv și că unul din pasageri se află în comă, iar alți doi în stare gravă. O parte a mașinii a lovit o altă persoană care aștepta să se urce în mașina personală, la o spălătorie din zonă.


UPDATE - În accident au fost implicați doi minori, de 13 și 16 ani. Minorul de 13 ani este inconștient, instabil și este intubat, în stare de comă, iar cel de 16 ani este conștient, cu traumatism abdominal, dar în stare instabilă. Celelalte trei victime au vârste cuprinse între 23 și 32 de ani. Bărbatul de 23 de ani este în stare instabilă, cu un traumatism abdominal. Ceilalți doi bărbați, de 28 și 32 de ani se află în stare stabilă, sunt conștienți, însă au suferit politraumatisme.


UPDATE - Patru persoane au fost transportate la Spitalul Județean Constanța. Doi se află în stare gravă, potrivit cadrelor medicale. Cea de-a cincea victimă, șoferul nevinovat a plecat de la locul accidentului direct acasă, pentru că s-a speriat. De acolo a sunat la 112 și a chemat ambulanța, fiind transportat la spital.


UPDATE - O persoană se află între fiarele contorsionate ale autoturismului Opel Corsa, rupt în două bucăți. Cealaltă mașină implicată în accident este un BMW Seria 7.




Comentează știrea

Sofer
30 mai 2016
Refritor la accident

Normal ca a fugit. Soferul BMW - ului cu numărul de Anglia, m-a depășit pe șoseaua industrială (chiar în fata la Heineken) pe contrasens, iar apoi de la semafor a plecat ca un nebun.... Am fost prima masina in spatele lui, deci clar nu circula "regulamentar".

boc
30 mai 2016
iar ope

Opel cu numere de BG

Eu
31 mai 2016
Doi cu permisul de conducere luat în baie...

Veșnicii posesori de BMW! Au impresia ca la volanul tigăilor din 1900 toamna cu numere de Texas, sunt invulnerabili!

Palaz
31 mai 2016
La puscarie cu penalii astia !

Ambii soferi sunt de vină , cel cu opelu că a întors pe linia dublă continuă dar si nenorocitul ăla cu bmw care vroia să decoleze , dacă cel cu bmw circula cu o viteza regulamentara se putea evita acest accident ! La puscărie cu penalii ăstia !

irinel
31 mai 2016
si politia are vina ei

In loc sa stea cu japca cu radarul pe strazi ascunsi, sau cu RAR ul pe la colturi de strazi ca oricum nu avem sosele ca in vest iar masinile se defecteaza de proasta stare a drumurilor, mai bine ar face filtre si ar controla cati circula fara permis, cati circula sub influenta alcoolului la volan, si cati circula cu masini straine cu acte valabile, aceste 3 aspecte primeaza peste toate...

zaharia
29 iunie 2016
referitor la accident

va multumesc ptr acest comentariu , sunt mama minorului decedat in acel accident rutier zona cet din data de 30 mai 2016, problema este caci aveti mare dreptate domnii politisti la expertiza au spus caci BMW -UL a avut doar 90 la ora ceea ce eu nu cred ca doar atat a fost iar celalat doar 30 la ora deci dupa mintea mea daca ar fi avut doar atat copilul meu nu ar fi murit

Răspuns la: Refritor la accident
Adăugat de : Sofer, 30 mai 2016
Normal ca a fugit. Soferul BMW - ului cu numărul de Anglia, m-a depășit pe șoseaua industrială (chiar în fata la Heineken) pe contrasens, iar...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5459 secunde