IMAGINI ȘOCANTE! Carnagiu pe șoselele din Constanța. Trei tineri au murit carbonizați!

4469
13

Articole de la același autor

Duminică neagră la Constanța. După ce, recent, patru persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere petrecute pe raza județului Constanța, iată că și la sfârșitul săptămânii trecute bilanțul este unul negru: trei tineri au murit arși după ce BMW-ul în care se aflau a luat foc. De asemenea, un alt tânăr și-a găsit sfârșitul din cauza vitezei excesive. 

v v v

Prima tragedie a avut loc duminică, în jurul orelor 4, la ieșirea din localitatea constăn-țeană Plopeni. Trei tineri au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a aprins ca o torță, iar cei trei, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, nu au mai avut nicio șansă și au murit carbonizați. Până aseară, cei trei nu au putut fi identificați. Oamenilor legii le-a fost destul de greu să își dea seama câte persoane se aflau în BMW-ul cu numere de Bulgaria, deoarece membrele și organele acestora erau împrăștiate în toată mașina.

"La data de 18 august, în jurul orelor 04.17, am fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de producerea unui accident rutier pe DJ 395, la ieșirea din localitatea Plopeni. Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că un autoturism care circula dinspre Chirnogeni către Plopeni, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. Ulterior impactului, autoturismul a luat foc. Au fost descoperite trei persoane carbonizate. Cer-cetările continuă pentru identificarea persoanelor și pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului", afirmă reprezentanții Serviciului Rutier Constanța.

v v v

Cel de-al doilea eveniment a avut loc pe drumul care face legătura între localitățile constănțene Cernavodă și Cochirleni.

Marius Costache, de 24 de ani, din Cernavodă, conducea un Matiz pe DJ 223, dinspre Cernavodă către Cochirleni. La un moment dat, ajungând la kilometrul 57, din cauza vitezei excesive, într-o curbă periculoasă, tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului deosebit de puternic, Marius Costache a murit pe loc. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Moartea
18 august 2013
Reteta perfecta catre moarte !

Viteza+lipsa de experienta+BMVtractiune spate(aditional rabla Bulgaria )+benzinar ca sa te prajesti mai repede+ceva alcool , si bineinteles manele = MOARTE !

Daniel
19 august 2013
Precizare

Cea mai dura imagine a prostiei omenesti.

bg
19 august 2013
-1

Bun, de o rabla de texas am scapat, basca de un idiot care putea lejer sa te omoare nevinovat, deci ziua se anunta una promitatoare

.
19 august 2013
BMW cu numar de BG

Cand am auzit stirea, am fost sigur ca era o tinichea luata de la groapa de gunoi din BG

anonim
19 august 2013
nr bg

tinichia ai zis tu masina acea cat toata casa ta

gicu
19 august 2013
hmm

data viitoare sa faca gratarul afara din masina, chit ca ploua

Highway Patrol
19 august 2013
Moartea pe autostrada, un nou film romanesc

Stimati concetateni, Din avalansa de accidente grave de pe autostrazile romanesti se desprind cateva concluzii pe care Politia Rutiera trebui sa le introduca in legislatia romaneasca: 1. Reduceti viteza maxima la 100 km/h. Este evident ca viteza de 130 km/h este mult prea mare. Un sofer roman de taxi mi-a spus ca pe ruta Constanta-Bucuresti merge cu 260 km/h!!!!! Avea Nissan. Soferii romani nu au experienta autostrazilor si nici a bolizilor de sute de cai putere (va mai amintiti? Dacia avea doar 45 CP!) 2. Instalati radare mobile din kilometru in kilometru, dar saptamanal sa fie mutate! 3. Mariti latimea benzilor la 3,75 m 4. Introduceti o a treia banda langa ax numai pentru Politie, Pompieri, Ambulante, delegatii si depasiri 5. Masinile de tonaj greu si vehiculele care transporta mai mult de 7 persoane sa circule numai pe banda de langa sant. 6. Autobuzele si transportul de substante toxice sa aiba viteza maxima de 70 km/h. 7. Mariti drastic amenzile si de la o limita in sus (sa zicem 140 km/h) confiscati si topiti masinile 8. Infiintati, daca nu exista, un serviciu motorizat de supraveghere si patrulare permanenta pe autostrazi (cu ofiteri echipati si salarizati corespunzator; benzina va fi donata de rafinariile transnationale din Romania si scutita de impozite) 9. In caz de accidente mortale, confiscati carnetele si interziceti soferilor sa mai obtina un alt carnet 10. Inaspriti examenele la scolile de soferi

Un cititor
19 august 2013
Copacii ucigasi!

Zilele trecute vorbeam de copacii ucigasi de pe marginea drumurilor patriei. Iata un alt exemplu nefericit, daca mai era cazul, cat de periculosi sunt acei pomi in contextul actual al circulatiei rutiere!

copie sac birkin
31 august 2013
copie sac birkin

Hey, thanks for the blog article.Really looking forward to read more. Will read on. copie sac birkin http://copie-sac-birkin.wehaay.com

ds one supercard
1 octombrie 2013
ds one supercard

ultimatebb.php?ubb=get_topic ds one supercard http://jeux-nintendo-ds-xl.sotellc.com

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6314 secunde