IMAGINI ȘOCANTE! CARNAGIU pe ȘOSEA, între Poarta Albă și Castelu. Doi tineri au MURIT! Șoferița se PENSA LA VOLAN

16944
52

Articole de la același autor

Un accident rutier mortal s-a petrecut aseară, în Constanța. Lucia Filote, de 20 de ani, conducea un Volkswagen Golf pe DN 22C, dinspre Poarta Albă către Castelu. La un moment dat, ajungând în dreptul localității Nisipari, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, șoferița și pasagerul din dreapta, Mihai Spirolari, în vârstă de 26 de ani, au murit pe loc. Ionel Trifu, de 25 de ani, a ajuns la spital cu răni ușoare. Acesta a reușit să iasă singur din mașină, acuzând faptul că în momentul producerii accidentului, șoferița se pensa în oglinda retrovizoare. 
























Comentează știrea

52 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
bogdan
10 august 2013
o proasta

Inca o data modul de obtinere a permisului auto isi spune cuvantul. Cei care sunt responsabili de genocidul de pe soselele patriei nu sunt altii decat psihologii si politistii auto de la permise.

Popescu
10 august 2013
Greseli fatale

Sa-i fie tarana usoara dar este singura vinovata . Nu are nici o legatura scoala de soferi cu ceea ce a facut aceasta domnisoara . Sa te pensezi cand conduci ???!!!!!

D
11 august 2013
Nu stiti nimic!

Ea nu se pensa oameni buni ! Se duceau spre un salon unde aveau programare la pensat , iar cei doi sau certat si a pierdut controlul masinii din cauza nervilor ! Nu scrieti o stire daca nu aveti toate detaliile ! Incercati si voi sa vedeti daca e posibil sa te pensezi cand conduci ! Dovedit imposibil !

Dana
11 august 2013
Condoleanze familiilor!!

Am fost prin preajma dupa accident, nu o sa l uit prea usor.. :((

Sofer
11 august 2013
Copacii aflati pe marginea drumurilor europene si nationale, trbuie indepartati!

Inca o data este dovedit cat de periculoasa este prezenta copacilor, de-a lungul soselelor patriei.Acum 60 ani, cand se circula cu caruta, umbra acestora era benefica, dar acum ingroasa statisticile cu accidente grave! Privind fotografiile de la fata locului, consider ca accidentul in sine ar fi fost fara urmari deosebite daca autovehiculul scapat de sub control, nu ar fi intalnit acel copac!

valu
11 august 2013
mortii nu trebuie judecati

sunt prea tineri vad pacat sa nu ii mai judecam dumnezeu sa i ierte

decenta
11 august 2013
pitipoanca aiurita

A trebuit ea sa creasca in maniera de pitipoanca...uite ce pateste. Nu mai zic de ala din dreapta, care-si pune pe Facebook ca programe tv preferate Spice. Au cam cautat-o cu lumanarea iar soarta nu doarme.

mandrake
11 august 2013
comentariu aiurea

O cunosti? stii tu ca este o pitipoanca? stii tu cat au muncit parintii ei? sau cat a muncit ea de mica? cum de iti poti permite asemenea limbaj?Ce are de a face programul Spice cu tragedia in care si-au pierdut viiata doi tineri? te-ai numit decenta dar cred ca esti o pitipoanca de doi lei care nu are respect pentru viata, pentru dragostea pe care si-o purtau si pentru moartea care nu a reusit sa ii desparta, scuteste-ne de comentarii de doi bani...

Răspuns la: pitipoanca aiurita
Adăugat de : decenta, 11 august 2013
A trebuit ea sa creasca in maniera de pitipoanca...uite ce pateste. Nu mai zic de ala din dreapta, care-si pune pe Facebook ca programe tv preferate...
nostradamus
11 august 2013
stire

un accident a avut loc in aceasta seara... autorul articolului stie ce va avea loc deseara ... si masina e Volkswagen...

vasile
11 august 2013
varog tinetiva gura

Frstilor tinetiva gura nu ere nici o pitipoanca controlativa vorba ere scumpa me verisoar ne respectam mul dumnezeu sa o odihnesva sai fie tarana usora

52 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5307 secunde