IMAGINI ȘOCANTE! Accident teribil în Constanța, pe strada Soveja, în zona City Park Mall. Mai mulți pietoni au fost SPULBERAȚI de pe trotuar! UN MORT și cinci grav răniți

41348
61

Articole de la același autor

Un accident rutier teribil s-a produs, în jurul orei 13.30, în municipiul Constanța. Cinci persoane nevinovate au fost spulberate de un șofer care a pierdut controlul volanului. 


Șoferul, care este din București, conducea un Seat Leon cu numere de Spania pe strada Soveja. Venea dinspe Delfinariu și se îndrepta către Tomis III. La intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu a pierdut controlul volanului și a pătruns pe trecere de pietoni. A lovit cinci pietoni, după care s-a urcat pe trotuar și s-a oprit la câțiva metri, într-un parapet. 


În mașină cu bărbatul se aflau două femei, care le-au explicat polițiștilor că șoferului i s-a făcut rău și în loc să frâneze a accelerat.

Bilanțul este unul tragic: un pieton mort, șoferul în stare critică, cu șanse minime de supraviețuire și alte patru persoane, rănite grav. 


Medicii au confirmat că șoferul suferise un infarct, fiind transportat de urgență la spital după ce a fost resuscitat. Acesta se află în continuare în camera de resuscitare, fiind în stare critică. 


Bărbatul în vârstă de 48 de ani nu a avut nicio șansă la viață. A murit pe loc, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l ține în viață. S-a lovit atât de tare la cap încât o parte din cutia craniană i-a fost smulsă, efectiv. 


Alte patru persoane au fost rănite grav. Au mai multe fracturi de membre deschise, policontuzii și au suferit lovituri grave la cap. 






Comentează știrea

61 comentarii. Pagina 1 din 7. Click pe pagina dorită : 1 2 ...7 
Dana
4 septembrie 2014
.

In ce zona s.a produs accidentul?

cristi
4 septembrie 2014
accident

in fata la city mall

Răspuns la: .
Adăugat de : Dana, 4 septembrie 2014
In ce zona s.a produs accidentul?
claudiu
4 septembrie 2014
accident

bouleeee, blureaza pozele !!!

jiji
4 septembrie 2014
ee

politia doarme, stau doar la panda cu radarul. acum cateva zile in zona a murit un cichie chan pe motor.

Madalina
4 septembrie 2014
Foarte urat!

Cat de mult impact doriti sa obtineti cu aceste imagini??? Nu va ganditi si la impactul emotional sau socul pe care il pot avea cei care vad aceste poze? Foarte urat din partea voastra!

Ionel
4 septembrie 2014
pe trecerea de pietoni

Autoturismul a intrat pe trecerea de pietoni si dabia dupa acea a urcat pe trotuar!

Alex
4 septembrie 2014
Nu aveti dreptate

Scumpa doamna sau domnisoara , daca vi se face scarba e ok inseamna ca mesajul a fost inteles , ca atunci cand conduceti sa o faceti cu prudenta iar atunci cand treceti strada sa va asigurati ca treceti pe la trecerea de pietoni MARCATA nu cea IMAGINARA ... revenind aveti dreptate sunt prea ne la locul lor insa avem de invatat din aceste imagini O zi buna va doresc

Răspuns la: Foarte urat!
Adăugat de : Madalina, 4 septembrie 2014
Cat de mult impact doriti sa obtineti cu aceste imagini??? Nu va ganditi si la impactul emotional sau socul pe care il pot avea cei care vad aceste...
Madalina
4 septembrie 2014
@Alex

Draga domnule...am lucrat in televiziune, chiar in redactia de stiri, stiu bine ce inseamna un accident cu victime, am vazut multe imagini cutremuratoare, insa consider ca pozele au impact oricum, blurate chiar! Cat despre mesajul transmis...nu tine doar de mass media, ci si de puterea fiecaruia de a pretui viata! Primul comentariu nu a fost unul rautacios!

ion
4 septembrie 2014
accident teribil

si politistii de la politia rutiera,sambata amendau pietoni care tranversau neregulamentar,terminasera de amendat gloata de idioti care fac slalom pe sosele!legea nu-i pt toti,se fac ca muncesc pe banii cetatenilor!

Alexandra
4 septembrie 2014
Jurnalismul lui peste prajit

Daca ati face parte din familia sau anturajul acelui barbat, v-ar placea sa gasiti aceste poze pe internet? Daca doriti sa trageti un semnal de alarma cautati o alta metoda.

61 comentarii. Pagina 1 din 7. Click pe pagina dorită : 1 2 ...7 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2192 secunde