Video IMAGINI IMPRESIONANTE de la exercițiul naval Romanian Trident Poseidon 2015 / Foto și Video

365

Articole de la același autor

Desfășurare impresionată de forțe în Marea Neagră. Fregate, dragoare maritime, corvete, nave purtătoare de rachete, nave de intervenție cu scafandri și elicoptere Puma Naval sunt angrenate într-un amplu scenariu de luptă. 


Totul face parte din Exercițiul "Romanian Trident Poseidon" 2015, un exercițiu multinațional organizat în premieră de Forțele Navale Române și la care participă, de asemenea, militari din Bulgaria și SUA, precum și forțe aparținând Statului Major al Forțelor Terestre, Statului Major al Forțelor Aeriene, ISU Dobrogea, Gărzii de Coastă, Grupului Servicii Petroliere și Direcției Medicale. Exercițiul se desfășoară în perioada 22 - 28 mai. 


Potrivit reprezentanților Forțelor Navale, scenariul exercițiului multinațional "RomanianTrident Poseidon 2015" este complex, acesta presupunând o colaborare interdepartamentală în situații de răspuns la criză. Sunt executate exerciții de interdicție maritimă, de căutare și descoperire submarine, proceduri de identificare și urmărire ținte aeriene, exerciții de luptă împotriva minelor marine (MCM), exerciții de luptă la suprafață și trageri de luptă pe mare, exerciții de remorcare a unei nave avariate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.36 secunde