Ies la iveală AFACERILE NECURATE din Brazilia? Interesante preocupări ale MJ…

1013
Ies la iveală AFACERILE NECURATE din Brazilia? Interesante preocupări ale MJ… - brazilia-1505978501.jpg

Articole de la același autor

Informație interesantă culeasă de pe site-ul Ministerului Justiției (MJ). Instituția "păstorită" de Tudorel Toader, are, printre alte preocupări, un proiect de Lege pentru ratificarea Tratatului între România și Republica Federativă a Braziliei privind asistența judiciară în materie penală. 


"În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice proiectul de Lege pentru ratificarea Tratatului între România și Republica Federativă a Braziliei privind asistența judiciară în materie penală, semnat la Brasilia, la 13 iunie 2017. 


Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise, în scris, pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, prin fax, la nr. 037 204 1079 sau la adresa de e-mail: [email protected], în termen de 10 zile de la afișare", se arată pe site-ul Ministerului Justiției. 


Interesante preocupări… Chiar să fie interes real pentru a scoate la lumină afacerile necurate despre care se tot vorbește și în care sunt implicați politicieni cu greutate? Costel nu mai poate vorbi, dar Liviu, Radu… 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.776 secunde