"Ieri eram fericiți, astăzi suntem plini de durere" / LACRIMI ȘI DURERE, DUPĂ MOARTEA MEDICULUI DE LA SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA

13533

Articole de la același autor

Curg mesajele de condoleanțe după aflarea veștii tragice că medicul rezident Alin Adrian Samsonov a plecat dintre noi. Ieri, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, în timp ce circula cu motocicleta, a dat peste o femeie, de 55 de ani, care a traversat prin loc nepermis și fără să se asigure, la ieșire din Constanța spre localitatea Valu lui Traian. 




Colegii și cei care-l cunoșteau pe Alin Adrian Samsonov au scris câteva cuvinte în amintirea medicului rezident de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța. 


"Așa este viața. Ieri eram fericiți, astăzi suntem plini de durere. Rămas bun!", 


"Am pierdut un om deosebit cu suflet mare! Dumnezeu să te ierte doctore!" sau 


"O durere foarte mare pentru un om minunat, care prea puțin a fost lăsat printre noi. Nu cred că există cuvinte să poată exprima tristețea noastră și a oamenilor ce l-au iubit", sunt doar câteva dintre mesajele transmise la aflarea veștii tragice. 


Alin Adrian Samsonov era medic rezident în ultimul an. La scurt timp după producerea accidentului și decesul femeii, bărbatul a intrat în stop cardiorespirator și, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața medicului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1163 secunde