Iată ce pedeapsă a primit un fost șef din Poliția Locală Constanța, acuzat de fapte de corupție

195
Iată ce pedeapsă a primit un fost șef din Poliția Locală Constanța, acuzat de fapte de corupție - 20augustmilitarucondamnare-1408545085.jpg

Articole de la același autor

Fostul șef al Serviciului Activitate Comercială din cadrul Poliției Locale Constanța, Andrei Cristian Militaru, a fost condamnat, astăzi, de Tribunalul Constanța la o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare. Astfel, Andrei Cristian Militaru, acuzat de trafic de influență, a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare cu suspendare, dar în schimb va trebui să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Direcției de Gospodărire Comunală sau în Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța. 
Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu apel. 
Reamintim că Andrei Cristian Militaru a fost acuzat că în perioada iulie - 2 septembrie 2013, ar fi pretins de la un denunțător, reprezentant al unei societăți comerciale din Constanța, prin intermediar, suma totală de 2.900 euro, redusă ulterior la 2.400 euro. În schimbul banilor, inculpatul a lăsat să se înțeleagă că își va exercita influența pe lângă funcționarii publici din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, competenți să elibereze, cu celeritate, trei autorizații de funcționare pentru comerțul stradal. Autorizațiile fuseseră solicitate de denunțător pentru spații situate pe domeniul public al Municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1628 secunde