Iată care este starea de sănătate a victimelor lui Ursoi

2312
1
Iată care este starea de sănătate a victimelor lui Ursoi - catalingrasa2-1349173957.jpg

Medicii Spitalului Județean Constanța au decis că se impune ținerea sub supraveghere medicală, pentru câteva zile, a lui Ștefan Georgescu, de 31 de ani, constănțeanul care a fost agresat aseară împreună cu soția lui, Elena Georgescu, polițistă în cadrul IPJ Constanța.

"Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost adus la spital în jurul orei 21,00, de un echipaj SMURD și a rămas peste noapte în Unitatea de Primiri Urgențe pentru efectuarea de investigații. A suferit policontuzii prin agresiune, iar în cursul dimineții o lipotimie, motiv pentru care a fost internat", a declarat pentru "Cuget Liber" dr. Cătălin Grasa, directorul medical al spitalului, adăugând că bărbatul are răni la nivelul capului și toracelui. Victima a rămas internată în Secția de Chirurgie.

La spital a ajuns și copilul celor doi soți agresați, în vârstă de o lună și jumătate. "Bebelușul a suferit un traumatism cranio-cerebral închis cu un hematom epidural micuț. În cazul lui nu s-a impus internarea", a afirmat directorul medical.

Ursoi, reținut de polițiști

În prezent, constănțeanul suspectat de agresiune, Marius Iulian Ursoi este reținut de polițiștii constănțeni, urmând ca în această după-amiază să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub acuzația de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii publice și loviri sau alte violențe. Ordonanța de reținere emisă de polițiști expiră diseară, la ora 22,30, astfel că polițiștii au timp până atunci pentru a strânge probele necesare și a-l prezenta în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Poliția Constanța despre cazul polițistei și soțului ei, bătuți de Ursoi  

CITEȘTE ȘI: O polițistă și soțul ei, bătuți pe stradă în Poarta 6 



Comentează știrea

coco
2 octombrie 2012
......

Un pumn dat puscarie ai capatat . Treb sa faca plangere la politie si parchet impotriva politistilor daca chiar asa a fost cum sustine acest domn Ursoi. Cu dreptatea facuta cu pumnul nu se rezolva nimic , capeti alte belele pe cap . Cum iti asterni asa dormi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3715 secunde