Și-a pierdut viața încarcerat între fiarele mașinii

322

Articole de la același autor

Tragedie în județul Constanța, pe raza localității Mihai Viteazul! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața, joi seară, după ce a provocat un accident rutier. Bărbatul se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia Logan pe Drumul Național 22, dinspre Tulcea către Constanța.

La ieșire din localitatea Mihai Viteazul, șoferul a pierdut controlul mașinii din cauza neadaptării vitezei, spun oamenii legii, și a ieșit în decor. Mașina s-a răsturnat pe câmp, iar conducătorul auto a rămas încarcerat între fiare. Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul autorităților.

La fața locului s-au deplasat agenții de la Rutieră, cadrele medicale și o mașină de descarcerare. Militarii au scos victima din mașină, iar medicii au pornit manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, cadrele medicale nu au mai putut face nimic și au constatat decesul. Polițiștii de la Rutieră au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Potrivit unor surse, bărbatul era angajat la o firmă de pază și a apăsat pedala de accelerație mai tare, deoarece trebuia să ajungă la serviciu. Din păcate, graba i-a luat viața... 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Grav accident rutier. Cinci victime!
Pagina a fost generata in 0.5746 secunde