Și-a omorât prietenul, după ce a condus beat și s-a oprit într-un gard de beton

318
Și-a omorât prietenul, după ce a condus beat  și s-a oprit  într-un gard de beton - siaomorat1-1488818120.jpg
În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30, doi tineri de aproximativ 20 de ani au intrat cu mașina în care se aflau într-un gard de beton, în localitatea constănțeană Albești. Cei doi au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului. Ei au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital. A intervenit o autospecială de pompieri ISU Dobrogea, de la Secția Mangalia, un SMURD B și un echipaj SAJ Constanța.

Pasagerul din dreapta rănit în accidentul de la Albești a decedat, după ce a fost transportat la Spitalul Județean Constanța. Mai mult decât atât, polițiștii constănțeni spun că șoferul autoturismului și prietenul tânărului decedat se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului.

"La data de 05.03.2017, ora 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Albești l-au depistat pe C.C.-V., în vârstă de 22 de ani, din localitatea Vârtop - județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 391, fiind sub influența băuturilor alcoolice", potrivit IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 05 Martie 2017
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Eveniment : AUTOCAR LOVIT ÎN PLIN DE TREN!
Pagina a fost generata in 3.1805 secunde