Procurorii sunt convinși că au dreptate:

Și-a aruncat copiii în fața mașinii pentru bani. O fetiță de 2 ani a murit

1448
5
Și-a aruncat copiii în fața mașinii pentru bani. O fetiță de 2 ani a murit - siaaruncat-1396283267.jpg

Articole de la același autor

Caz incredibil la Constanța. Un bărbat este judecat pentru ucidere din culpă prin neglijență, după ce nepoata sa, de numai doi ani, a fost omorâtă chiar în fața casei, acesta lăsând-o nesupravegheată. Însă nu era primul incident de acest gen: cu zece luni înainte, pe fiica aceluiași bărbat a lovit-o mașina. În acel caz, micuța, care avea trei ani, a scăpat cu răni ușoare, iar tatăl, cu bani în buzunar, după ce a fost despăgubit. 


Premieră în Constanța. Un bărbat, în calitate de tutore legal, a fost trimis în judecată pentru că a lăsat-o nesupravegheată pe nepoata sa, aceasta fiind lovită de mașină și murind la scurt timp după producerea tragicului eveniment. Însă coincidențele sunt extrem de mari în acest caz: același bărbat plângea cu lacrimi de crocodil după ce fiica sa, în vârstă de doar trei ani, a fost lovită de o mașină, pe aceeași stradă și în același loc, cu doar zece luni în urmă. Această coincidență a stârnit și suspiciunile anchetatorilor care au efectuat cercetări amănunțite. Concluzia la care au ajuns este de-a dreptul șocantă: bărbatul și-a aruncat intenționat fetița și nepoata în fața mașinilor pentru a obține bani de la șoferii implicați. 


Scenariu bine pus la punct? 
Techin S. a luat-o pe Aigean pe numele și în grija lui, în momentul în care s-a născut. Culmea este că ambele micuțe, fata și nepoata, de trei, respectiv doi ani, au fost lovite de două Jeep-uri, conduse de două șoferițe, pe aceeași stradă și în același loc, la o diferență de zece luni. Primul eveniment a avut loc pe 20 mai 2009, când o șoferiță, de 42 de ani conducea pe strada General Manu. La un moment dat, la intersecție cu strada Griviței, șoferița a acci-dentat o micuță, de trei ani, care, în fugă, a vrut să traverseze strada. Copila a fost rănită ușor, iar bărbatul, supărat, a depus plângere împotriva șoferiței. La scurt timp, însă, acesta și-a retras plângerea, anunțându-i pe polițiști că s-a împăcat cu șoferița și că aceasta îi oferise o sumă mare de bani. 


Micuța a murit 
Zece luni mai târziu, pe 2 iulie 2010, același scenariu, alți protagoniști. O altă șoferiță trecea cu mașina pe aceeași stradă. Ajungând în locul cu pricina, aceasta a lovit o fetiță de doi ani, care, culmea, a vrut să traverseze strada în fugă. Doar că, de această dată, soarta nu a mai fost atât de blândă. Șoferița a transportat-o pe cea mică de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea: micuța s-a stins sub privirile neputincioase ale cadrelor medicale.


După evenimentul tragic, oamenii legii au început o anchetă pe numele bunicului, Techin S., pentru că a lăsat-o nesupravegheată pe cea mică. Deși la început s-a contrazis în declarații, spunând că micuța se afla, de fapt, pe trotuar, jucându-se, iar șoferița a pă-truns peste ea, după ce oamenii legii au cerut o expertiză pentru a se stabili cu exactitate împrejurările, bărbatul a re-cunoscut că aceasta a intenționat să traverseze pentru a-i sări în brațe. 


În câteva luni, dosarul a fost trimis în judecată, fiind o premieră pentru județul nostru: singurul accident rutier pentru care a fost trimisă în judecată persoana responsabilă cu supra-vegherea copilului accidentat, adică bunicul. La începutul acestui an, însă, din cauza lipsei de probe pentru a demonstra că Techin S. își punea nepoatele să sară în fața mașinilor pentru bani, dar și pentru că fiica sa nu a depus plângere și nici nu s-a constituit parte civilă, bărbatul a fost achitat de magistrați. Procurorii, însă, au declarat apel. 


Imposibil? 
Deși pare greu de crezut că, în zilele noastre, un părinte, fie el sărac lipit pământului, ar fi în stare să riște viața propriului copil în schimbul unor bani, iată că astfel de lucruri, oricât de groaznice sunt, se întâmplă. Oamenii legii spun că este extrem de greu, aproape imposibil să demonstrezi faptul că un tutore și-a pus copilul să sară în fața mașinii, însă sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a scoate adevărul la suprafață. Scenariul este unul bine pus la punct, același în toate cazurile: unul dintre părinți sau rudă apropiată se poziționează pe o parte a drumului, iar altul pe partea cealaltă, cu un copil de doar câțiva anișori alături. Atunci când observă că se apropie o mașină, părintele își cheamă copilul, acesta aleargă pentru a ajunge în brațele lui și traversează strada fără a fi atent la vreo mașină! Copilul este lovit de autoturism, iar părinții încep să facă presiuni asupra șoferului pentru a fi despăgubiți. 


Comentează știrea

noni
1 aprilie 2014
inca o dovada

Acestea sunt animale, nu oameni. O subspecie a rasei umane. Noi, suntem acuzati de discriminare si ca nu vrem sa ii integram ! PE CINE SA INTEGRAM ?? Ei vor ? I-a intrebat cineva ? Cine poate spune ceva de bine de ei ?

Gigi
1 aprilie 2014
La sapun!

Astia trebuie masacrati in masa. Genocid le trebuie. Stransi toti in ghetourile lu' Mazare, pus un gard de jur-imprejur si dat foc. Cu Pastaie pe post de bomboana de pe coliva.

Angela
1 aprilie 2014
Lipsa interes si lipsa eficienta

Copii lor, mici, nu au nici o vina. Nu stiu unde draqu umbla protectia copilului si institutia tutelara, in loc sa verifice cum sunt crescuti acesti copii: 1. sunt hraniti ?, au o casa curata ?, li se asigura sanatate, educatie?, etc sau 2. sunt neglijati, pusi sa cerseasca sau folositi in activitati de acest fel, sau altele precum cele mentionate in articol? In cazul 2 - ar trebui luati de urgenta din sanul familiei, decaderea din drepturi a parintilor denaturati, iar copiii dati spre adoptie. Este singura varianta pentru ei, de a avea o viata decenta. Nici nu ar trebui sa se puna problema de integrare in familia largita, daca nici aceia nu au conditii decente de crestere a unui copil.

Răspuns la: La sapun!
Adăugat de : Gigi, 1 aprilie 2014
Astia trebuie masacrati in masa. Genocid le trebuie. Stransi toti in ghetourile lu' Mazare, pus un gard de jur-imprejur si dat foc. Cu Pastaie pe...
vio
1 aprilie 2014
AM SESIZAT DIN ASTEA

SI LA PROTECTIA COPIL;ULUI SI LA SERRV TUTELAR DIN PRIMARIE,II DOARE IN COT

Răspuns la: Lipsa interes si lipsa eficienta
Adăugat de : Angela, 1 aprilie 2014
Copii lor, mici, nu au nici o vina. Nu stiu unde draqu umbla protectia copilului si institutia tutelara, in loc sa verifice cum sunt crescuti acesti...
Gigi
1 aprilie 2014
!!!

Angelo, ce sa-i verifice, ca pun aia sabiile pe protectia copilului. Tu nu intelegi ca nu se poate face nimic? Repet: NIMIC, in afara de ce am zis mai sus. La sapuuunnn!!!!! Cu copiii aia care n-au nici o vina, in frunte. Ca peste 5-10 ani copiii aia o sa-ti dea tie, baba, in cap. Si dupa fac alti copii, care la randul lor, vor face alti copii. S.a.m.d.

Răspuns la: Lipsa interes si lipsa eficienta
Adăugat de : Angela, 1 aprilie 2014
Copii lor, mici, nu au nici o vina. Nu stiu unde draqu umbla protectia copilului si institutia tutelara, in loc sa verifice cum sunt crescuti acesti...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Două eleve, lovite de mașină
Pagina a fost generata in 0.4843 secunde