Hoți din locuințe arestați de judecătorii din Medgidia

208
1
Hoți din locuințe arestați de judecătorii din Medgidia - 26februariefurturilocuinta-1424972958.jpg

Articole de la același autor

Patru indivizi, acuzați că au jefuit o locuință din Cernavodă au ajuns după gratii. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 23 spre 24 februarie, în jurul orei 23,00, un echipaj de la Poliția Cernavodă i-a surprins pe Costel Ionuță, Daniel Viorel Pandel, Ilie Nuțu și Cătălin Ionuț, la intersecția străzilor 24 Ianuarie cu Dunării. Pentru că cei patru au avut un comportament suspect la vederea oamenilor legii, aceștia i-au luat la întrebări. Și astfel au descoperit asupra lor mai multe bijuterii din aur, argint și gablonzuri. 

În urma audierii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au stabilit că "în noaptea de 23/24.02.2015, în jurul orelor 21.00, inculpații Daniel-Viorel Pandel, Ioniță Costel și O.C.I. (minor) au pătruns fără drept în imobilul unei persoane vătămate, imobil, situat în oraș Cernavodă, prin forțarea și escaladarea unei ferestre, iar din interiorul imobilului au sustras bijuterii din aur și argint și gablonzuri în valoare totală de 1500 lei, inculpatul Nuțu Ilie asigurând paza, pentru ca ceilalți inculpați să nu fie surprinși".

Astăzi, cei patru au fost duși în fața instanței de judecată, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Comentează știrea

costica
25 aprilie 2015
vasile

Dar voi stiti ca politia orasului cernavoda intretin raporturi sexuale cu minore in care sunt obligate sa se fut pnt ei la strada de la podul cernavoda ifrim razvan viorel plesea dragomir movila dode mihai. acesti sunt proxentii de la cernavoda astea nu se mai duc la puscarie da sarmani copii a ajuns la puscarie pnt o bucata de pan.Rusine sa va fIe

Articole din aceeași secțiune

Joi, 26 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Dispărută de acasă de două zile
Joi, 26 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Puștani prinși la furat
Joi, 26 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Sora lui Victor Ponta, la DNA
Pagina a fost generata in 2.616 secunde