HOȚI DE MAȘINI din Constanța, prinși de polițiști

268
HOȚI DE MAȘINI din Constanța, prinși de polițiști - 15februariefurtmasini-1392460827.jpg

Articole de la același autor

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din Mihail Kogălniceanu și urmează să fie duși astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația că au furat mai multe Dacii. 
Polițiștii au fost sesizați, la sfârșitul săptămânii trecute că un individ de 23 de ani a adus o Dacie la un centru de fier vechi, pe care voia să o vândă pe bucăți. Bănuind că autoturismul era furat, oamenii legii au demarat o anchetă. L-au supravegheat pe individ, identificat ca fiind Gheorghe N., dar și pe amicii acestuia, Adrian S., de 29 de ani, și Alexandru B., de 19 ani, iar ieri i-au reținut. Cei trei sunt acuzați că au furat patru mașini, iar primii doi sunt acuzați și de conducere fără permis. 
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbații au sustras, în perioada 20 ianuarie - 14. februarie, patru autoturisme și un radiocasetofon dintr-un alt autoturim de pe raza comunei Mihail Kogălniceanu și a orașului Năvodari.
Totodată, după verificările efectuate la un centru de colectare a fierului vechi, polițiștii au stabilit faptul că cei trei suspecți au vândut trei autoturisme respectivului centru.
Ca urmare a cercetărilor efectuate au fost recuperate și restituite părților vătămate trei autoturisme, precum și radiocasetofonul auto.
Cei 3 suspecți au fost reținuți pe baza de ordonanță pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului și ulterior instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Betonieră furată din Năvodari
Pagina a fost generata in 0.3958 secunde