Greșeala care i-a dat de gol: au fugit într-o mașină decapotabilă!

270
1
Greșeala care i-a dat de gol: au fugit într-o mașină decapotabilă! - gresealacareiadatdegol-1422379506.jpg

Articole de la același autor

Patru indivizi care au jefuit un magazin din localitatea constănțeană Siminoc au fost dați de gol de mașina cu care au fugit după comiterea spargerii: o mașină decapotabilă!

Un apel dat în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 ianuarie, în jurul orei 3,00, anunța că un magazin din centrul satului Siminoc a fost spart, hoții furând cafea și țigări.

Un martor, dar și imaginile înregistrate de o cameră video de supraveghere arătau că patru suspecți au fugit de la fața locului într-o decapotabilă. Drept pentru care, polițiștii de la Poliția Murfatlar au dat în consemn mașina - un Opel Astra, iar după două ore, aceasta a fost trasă pe dreapta pe bulevardul Alexandru Lăpușeanu, în dreptul parcului Tăbăcărie. În mașina se aflau Marcel Eduard Badea, de 42 de ani, Ionuț Bălan, de 32 de ani, Ionel Daniel Ciureanu, de 28 ani, și Constantin Acomulesei, de 42 ani.

În autoturism, însă, nu au fost găsite bunurile furate. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bunurile fuseseră lăsate, între timp, într-un apartament din cartierul Poarta 6, de unde au și fost ridicate de oamenii legii. Mai mult, dacă inițial suspecții nu au recunoscut implicarea în furt, după ce polițiștii au găsit instrumentele folosite - o foarfecă gură de lup și o șurubelniță improvizată, ce fuseseră ascunse sub prelata autoturismului - într-un final și-au recunoscut faptele.

De altfel, trei dintre suspecți sunt vechi cunoștințe ale oamenilor legii, fiind anchetați și condamnați pentru numeroase furturi, eliberându-se din închisoare în urmă cu aproximativ trei luni. De exemplu, Ionuț Bălan a petrecut, până în prezent, 11 ani după gratii pentru infracțiunile comise.

Autoturismul în care au fost depistați cei patru fusese cumpărat duminică, contra sumei de 1.800 de lei, din care noul proprietar achitase doar o parte, urmând ca restul banilor să-i plătească ulterior.

Cei patru indivizi au fost reținuți, fiind acuzați de furt calificat. 

Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3902 secunde