Grav accident rutier! Un taximetrist și clientul său, morți pe loc

2540
Doi bărbați au decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier pe drumul E87, între localitățile Năvodari și Sibioara. O a treia victimă, femeie, a fost transportată la spital cu traumatisme abdominale și toracice. 


Impactul mortal s-a produs la ora 3.53, între un autoturism Audi și un taxi Dacia Logan. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cobadin, conducea un autoturism marca Audi pe DN22, dinspre Tulcea către Constanța, iar când a ajuns pe drumul ce leagă Sibioara de Năvodari, a intrat frontal într-un taxi condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanța, care circula regulamen-tar din sens opus. 


În urma accidentului, a rezultat decesul taximetristului și a unui pasager, un bărbat de 27 de ani, din Mihail Kogălniceanu. De asemenea, în taxi se mai afla și o femeie, în vârstă de 28 de ani, transportată la Spitalul Județean Constanța, în stare conștientă. 


La fața locului au intervenit pompierii ISU "Dobrogea", două autospeciale pentru descarcerare, întrucât trei victime au rămas blocate între fiarele contorsionate. De asemenea, la fața locului au intervenit și ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. 


Surse din cadrul anchetei au confirmat faptul că șoferul care a provocat accidentul mortal, între Năvodari și Sibioara, consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan și a face prăpăd pe șosea. Șoferul autoturismului Audi care a provocat accidentul a fost identificat și audiat de polițiștii constănțeni, fiind prezentat, ieri, la închiderea ediției, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5759 secunde