Grav accident rutier! Pompieri încarcerați în autospeciala ISU

346

Articole de la același autor

A fost panică, ieri dimineață, pe Șoseaua Mangaliei, din Constanța. O autospecială din cadrul Detașamentului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" a fost implicată într-un grav accident rutier. Militarii ISU se deplasau spre strada Theodor Speranția, din Constanța, pentru a interveni la un incendiu, însă pe drum au avut parte de un incident cât se poate de neplăcut.

Potrivit anchetatorilor, autospeciala ISU era condusă de un pompier, de 32 de ani, pe șoseaua Mangaliei, dinspre Pod Dorally către Cumpăna.

"La intersecția semaforizată cu strada Pandurului, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Logan, condus pe strada Pandurului dinspre strada Micșunelelor către strada Liliacului, pe culoarea verde a semaforului electric, de către un bărbat de 55 ani, din Constanța", au precizat reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

În urma impactului, mașina de pompieri s-a proptit într-un stâlp de iluminat public, iar Loganul a fost proiectat pe trotuar, unde a distrus un semafor și un indicator.

Doi dintre pompieri au rămas blocați în cabina autospecialei, iar mar-torii au sunat la 112 și au solicitat intervenția autorităților. Militarii aveau picioarele prinse sub bord.

La fața locului au ajuns colegii lor de la descarcerare, pentru a-i scoate dintre fiare, agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța și medicii SMURD.

Militarii au fost eliberați și transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. De asemenea, la unitatea medicală au ajuns și ceilalți patru pompieri care se aflau în mașină, pentru investigații, dar și protagonistul coliziunii, care a suferit leziuni ușoare.

Traficul în zonă a fost blocat până când anchetatorii au terminat cer-cetarea la fața locului. Polițiștii de la Rutieră au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut coliziunea. Cazul a ajuns și în atenția procurorilor de la Parchetul Militar, care vor face verificări în acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3188 secunde